Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hurtig betjening og super lækker mad!”
Anmeldelse af Garbanzo

Garbanzo
Prisklasse: 69 $ - 149 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 28. januar 2020

Kan varmt anbefale deres flanksteak bowle med fritter til! Det er en vinder hver gang :-)
Hvis man spiser vegetarisk kan falafel bowlen være et godt alternativ. De har klart nogen af de bedste falafler jeg længe har fået.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, jannikwlau
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

16-20 af 43 anmeldelser

Anmeldt 28. januar 2020

Rigtig lækker pita, frisklavet da jeg kom! Dejligt med vegetar muligheder, der er noget for en hver smag. Kan virkelig anbefales til alle vegetarer, som har savnet en god pita.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, marklR8048WY
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2020

Lige siden første åbningsdag, så har jeg været stor tilhænger af Københavns og bestemt også Danmarks bedste Pitabrød/Bowl.

Udover den famøse smag og det lækre håndværk bag hver enkelt ingrediens, så vil du aldrig nogensinde, gå kold i deres mange valgmuligheder.

Servicecen sidder i skabet for hver eneste gang og man føler sig altid utroligt velkommen og mødt af et varmt personale.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 398busterj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2020

Virkelig lækker og velsmagende pita! Du finder ikke bedre i København, kan især anbefale den med flankesteak! Mega sødt personale, og hurtig betjening. KÆMPE anbefaling her fra!

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Footprints393549
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2020 fra mobile enheder

Uden tvivl den lækreste pita, som jeg nogensinde har smagt! Derudover er atmosfæren fuldstændig fantastisk i restauranten!

Dato for besøg: januar 2020
Tak, chabrinahansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Garbanzo, kiggede også på

 

Har du været i Garbanzo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering