Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Fantastisk service generelt af personale og dejlige værelser. Pænt og rent. Eneste minus er at det er dårligt skiltet rundt på hotellet - svært at finde rundt til en start.
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Denne virksomhed anvender redskaber fra Tripadvisor (eller en af Tripadvisors officielle partnere til indsamling af anmeldelser) for at opfordre til og indsamle anmeldelser fra gæster, inkl. denne.
Spørg Isabellabang2024 om Tivoli Hotel & Congress Center
Tak, Isabellabang2024
Vi var skuffede over dårlig seng som også manglede flere fjedre, dårlig service, og ingen ny seng!! En utrolig dårlig oplevelse. Det skal vi ikke igen..
Spørg 975sanneh om Tivoli Hotel & Congress Center
Tak, 975sanneh
Guest Relations, Guest Services / Front Office hos Tivoli Hotel & Congress Center, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. august 2024
Hej 975sannaeh,
Jeg er ked af at høre, at I ikke var glade for vores senge. Hvis du har mulighed for at sende os en mail direkte på hotellet med booking eller værelsesnummer, så vil vi selvfølgelig gerne følge op på den seng der står I det værelse I benyttede. Det er trods alt en af hovedformålene med en hotelovernatning - at få en god nats søvn. Jeg håber vi hører fra dig.
Med venlig hilsen Emilie - Tivoli Hotel
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Min partner og jeg var på vej hjem fra ferie og besluttede at tage to overnatninger i København. Personalet var søde og tog pænt imod os trods sent ankomst. Værelserne var gode og sengen var perfekt! Morgenmaden var skøn!
Spørg Elizabeth-Sophia om Tivoli Hotel & Congress Center
Tak, Elizabeth-Sophia
Dejligt hotel vi besøger mange gange om året, men som nu virkelig trænger til renovering ( Executive værelserne ) samtidig trænger morgenmaden og forplejningen i loungen ( til executive) virkelig til en forbedring, det er de samme dødsyge tørre boller, samme pålæg, lune retter osv der har været i mange år, det burde være bedre til den pris.
Spørg mortensusanne om Tivoli Hotel & Congress Center
Tak, mortensusanne
Dejligt hotel kommer meget gerne tilbage rigtig god oplevelse at se københavn og Tivoli og resten af byen
Spørg pallekoed om Tivoli Hotel & Congress Center
Tak, pallekoed