4 personer kigger på dette hotel
Hotels.com161 US$
Trip.com160 US$
Algotels174 US$
Vis 18 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldelser (6.133)
2.232
1.026
41-46 af 6.133 anmeldelser
Anmeldt d. 4. september 2023

Alt var super, værelset, personalet, snacks og mad. Vi prøvede ikke pool og fitness, men har hørt det skulle være godt.
Lille smule ærgelig over alle de bløde stole vær væk fra vinduesbordene i executive lounge og udskiftet med spisestuestole, ikke så afslappende

Dato for ophold: september 2023
Tak, ditte1982
Anmeldt d. 4. september 2023

Vi nød vores 3 dages ophold på hotellet, men desværre var personalet ikke som hotellet fortjener!
Receptionen var nogenlunde, omend noget langsom.
Personalet ved morgenmaden og i skybaren, var ikke særlig imødekommende og venlige!

Dato for ophold: september 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, tfrederiksen2023
Anmeldt d. 4. september 2023

Skønt kæresteophold i 2 døgn på internationalt hotel i en skøn storby.
Tæt på masser af spændende seværdigheder og pragtfulde spisesteder.
Hotellet udlejer cykler, som er et perfekt transportmiddel i København.

Tak, spal651
Anmeldt d. 3. september 2023

Det er utroligt at men skal bo på et dansk hotel og ingen snakker dansk 🤬 der var larm og fest fra flere udenlandske taxa chauføre som Tivoli hotellet tillod at holde på rampen.
I pool området var en ikke dansk talende dreng der ikke kunne sætte sig i respekt over for gæster der ikke ville bade før de skulle i poolen. Manglede generalt styring og en voksen til at få det til at glide

• Rejsetype: Rejste med familie
Tak, keldbaekgaard
Guest Relations, Guest Services / Front Office hos Tivoli Hotel & Congress Center, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2023

Kære gæst,

Tak for din kommentar samt feedback på dit ophold hos os på Tivoli Hotel & Congress center.
Vi er kede af at høre at din oplevelse har været negativ, sådan skal det naturligvis ikke være- det beklager vi.

Alle vores receptionister forstår dansk, men vi har nogle få der ikke snakker flydende dansk, dog er der altid mulighed for at få en dansk receptionist i vores reception såfremt efterspurgt.

Vi tager din feedback angående vores pool personale videre samt opførslen af taxi chaufførerne udenfor hotellet.
Det skal blot nævnes at da det ikke er vores personale/ansatte, kan vi blot bede dem om at holde en lav profil.

Såfremt du har yderligere kommentarer eller skulle have lyst til at komme tilbage, skal du være velkommen at kontakte os direkte, så at vi kan give dig et godt tilbud.

Vi siger igen tak for din tid.
Fortsat god aften
Felicia- Duty Manager- TIVOLI HOTEL & CONGRESS CENTER

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. august 2023

Bekvemme værelser med høj standard. God morenmadsbuffet . Fint i tappasloungen. Enkel parkering med nærhed til hotetellets kælder ingang. Måske kunne man ønske en mere central beliggenhed ,men der er gode muligheder for offentlig transport til centrum, hvis man synes det er for langt at gå.
Proceduren ved ud og indtjekning var enkel og hurtig.
Det var et fantastisk fint hotel og vi kommer gerne tilbage.

Tak, drcj56