Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer kigger på dette hotel
Booking.com
189 US$
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
190 US$
Se tilbud
Trip.com
161 US$
Se tilbud
Hotels.com190 US$
Priceline178 US$
Lol.travel238 US$
Vis 19 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (5.780)
Filtrer anmeldelser
5.780 resultater
Medlemsvurdering
1.980
2.152
987
434
227
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.980
2.152
987
434
227
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
16-21 af 5.780 anmeldelser
Anmeldt d. 18. december 2022

Overordnet dejligt hotel med skønne faciliteter. Lækker morgenmad.
Dog var rengøring lidt mangelfuld. De løse tæpper var ikke rengjorte og der manglede sæber og papir ved tjek in.

Ellers et dejligt ophold.

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, karlasm0r
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 18. december 2022

for prisen en meget overvurderet hotel, mangler meget rengøring , børnevenlig værelser osv , meget skuffet over det overnævnte , personale i reception er meget hjælpsom men det er ikk det eneste da holder en hotel i denne rang i drift

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Elvir D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Guest Relations, Guest Services / Front Office hos Tivoli Hotel & Congress Center, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. december 2022

Kære Elvir,
Vi beklager meget, at vi ikke formåede at give jer det ophold, I havde håbet på og regnet med.
Vi arbejder løbende på tiltag i forhold til bæredygtighed og forbedring af vores grønne profil. Som et led i det, lader vi det være op til dig at bestemme, om du vil have daglig rengøring af værelset, hvis du overnatter flere nætter i træk. Vi gør derfor ikke automatisk rent på dit værelse, men lader dig tage valget. Ønsker du daglig rengøring af værelset og/eller nye håndklæder, kommer vi med glæde!
I forhold til skuffelse over børnevenlige værelser, så er jeg meget i tvivl om hvad der menes. Vi hører normalt at vi er et meget børnevenligt hotel, men jer er selvfølgelig ked af hvis I oplevede nogle mangler på den front.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en dialog om behov frem for et evt. nyt besøg.
De bedste hilsner
TIVOLI HOTEL&CONGRESS CENTER
Emilie Kirk - Senior Reservations Koordinator

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. december 2022

Dejligt hotel, fint værelse,dejlig morgenmad, fantastisk sushi og sticks på 12 etage .
Ikke så lang gå tur til Tivoli , var inde og se julelysene. Et rigtig hyggelig ophold sammen med mit dejlige barnebarn

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, lienj976
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 15. december 2022

Det hele er bare top kvalitet og dejligt. Lækker suite, rigtig god mad morgen, frokost og aften, gode cocktails, flot pool og super god betjening. Kommer klart her igen, når kæresten skal forkæles. ❤️

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, peterhU4387KJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 15. december 2022

Det er så ærgerligt, men jeg må indrømme at magien er væk. Ja, det er et ordentlig hotel og rengøringen er i top. Men du får ikke noget ud over det sædvanlige. Alt er skåret ind til benet hvis du har et standard værelse. Og du bliver også anset som standardgæst. Det er altså en ommer Tivoli. Hvis I ønsker at løfte jer op blandt de bedre hoteller og distancere jer fra Cabin Inn, så skal i begynde at sætte gæsten i centrum.

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, rcsteengaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Guest Relations, Guest Services / Front Office hos Tivoli Hotel & Congress Center, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. december 2022

Kære Rcsteengaard,

Mange tak for din tilbagemelding.
Jeg er rigtig ked af at læse om din oplevelse af at blive set som en "standardgæst". Vi bestræber os på at give en venlig, imødekommende og personlig service til alle vores gæster, så jeg kan kun beklage, at du ikke føler at du blev mødt i denne ånd. Skulle du have lyst til at sende os en mail direkte med mere specifikke årsager til din opfattelse, hører vi meget gerne fra dig!
Med venlig hilsen
TIVOLI HOTEL&CONGRESS CENTER
Emilie Kirk - Senior Reservations Koordinator

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser