Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer kigger på dette hotel
Booking.com
159 US$
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
158 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 12.02.23
Book nu, betal under opholdet
Vio.com
131 US$
Se tilbud
Hotels.com158 US$
travelup.com160 US$
Lol.travel202 US$
Vis 19 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (5.789)
Filtrer anmeldelser
5.790 resultater
Medlemsvurdering
1.986
2.154
988
435
227
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.986
2.154
988
435
227
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
29-34 af 5.790 anmeldelser
Anmeldt d. 13. december 2022

En sikker vinder hos børnefamilierne.Skøn stemning og venligt og hjælpsomt personale. Tivoli temaet er bragt med ind på hotellet fra det øjeblik man træder ind, og børn og voksne elsker det. Parkering er dyr dog.

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, PernilleogCo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 11. december 2022

Et super dejligt sted tæt på centrum. Gode værelser, dejlig brunch og ikke mindst profession og venligt personale trods weekend travlhed midt i julemåneden. Brasseriets morgenmad i lokaler der har opdelte afsnit med hver sin buffet er super godt tænkt ind i et travlt miljø.

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, StenB40
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 11. december 2022

Vi havde en enkelt overnatning i en junior-suite, hvilket slet ikke levede op til forventningerne, værelset var beskidt, gammelt og slidt! Langt under standarden for et værelse til 3400kr for en enkelt overnatning!

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, clysho255306
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 10. december 2022

Vi nød den luksus, vi fik ved at booke ind på et De luxe værelse på 8. etage. Skøn udsigt fra Executive Lounge på 11. etage, hvor vi nød et glas kold hvidvin. Dejlig følelse at forkæle sig selv i smukke omgivelser.

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 269kirsten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 5. december 2022

Dejligt hotel med superplacering. Let adgang med bil
Desværre. Mangelfuld rengørring af værelse. Tandpasta på sengetæppe og skidt og nullermænd på gulvtæppe. Gulvvarme på badeværelse heller ikke tændt. .

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 4rw6riy3wx
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Guest Relations, Guest Services / Front Office hos Tivoli Hotel & Congress Center, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. december 2022

Kære Gæst,
Dejligt at du synes godt om vores beliggenhed:)
Jeg har allerede videregivet din feed back om den mangelfulde rengøring på værelset. Jeg håber at du fik gjort opmærksom på det, så det kunne blive udbedret med det samme - det er selvfølgelig slet ikke ok at du oplevede det sådan. Det beklager jeg!
Du er altid velkommen til at kontakte os direkte med eventuelle spørgsmål og så håber vi at se dig igen på Tivoli Hotel!
Med venlig hilsen
TIVOLI HOTEL&CONGRESS CENTER
Emilie Kirk - Senior Reservations Coordinator

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser