Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personer kigger på dette hotel
Booking.com
170 $
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Hotels.com
169 $
Se tilbud
Trip.com
166 $
Se tilbud
Priceline170 $
Expedia.com169 $
travelup.com194 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (5.169)
Filtrer anmeldelser
5.170 resultater
Medlemsvurdering
1.749
1.992
892
344
193
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.749
1.992
892
344
193
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
52-57 af 5.170 anmeldelser
Anmeldt d. 8. august 2021

Startede men en meget kaotisk check in. hvor der når man kommer fra P kælderen ikke er meget information om hvor køen til checkin var. da vi så kommer til vores værelse er det beskidt. og med chips ved senge samt flasker under den. meget støv.

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, lassebrondsted
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Guest Relations, Gæsteservice/reception hos Tivoli Hotel & Congress Center, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. august 2021

Kære Lasse

Tak for din feedback, som vi tager meget seriøst, da det er den eneste måde hvorpå vi kan forbedre vores kvalitet og service.

Jeg er meget ked af at læse om jeres oplevelse, og vil derfor gerne tage personligt hånd om sagen, hvis du sender mig en uddybende mail på tivcom@arp-hansen.dk.

Jeg håber at høre fra dig.

De bedste hilsner
Tivoli Hotel & Congress Center
Julie Krogh Pedersen
Guest Relations Coordinator

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. august 2021

Dejligt ophold ved Tivoli og Congress. Det var nemt at finde samt parkering var ligetil. Et overordnet dejligt hotel. Elevatorsystemet drillede os en smule men så tog vi trappen en gang i mellem. Lækker morgenmad.

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, miaquade
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. august 2021

Vi var rigtig glade. Og ville helt klart besøge hotellet igen engang..
Anbefaler det gerne til venner og familie...
Dog var det meget glat ved pool området og så flere der faldt eller var tær på det...

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, cecilielykke87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2021

Centralt beliggende hotel af høj kvalitet. Super fin værelse med dejlig badeværelse. Dejlig seng - dog hovedpuden lidt for hård. Overdådig morgenmad - dog kunne ønskes et lidt hyggeligere mindre lokale.
Parkering i kælder - dog kunne ønskes lidt flere EL- ladestandere. Til Elbil ejere: HUSK at fjerne bilen, når den er færdig med at oplade !!

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, NORLYS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2021

Udmærket sted - vi havde blot brug for et sted at sove. Ok tæt på Tivoli.
Fint rum med underholdning til børn.
Værelset var dejlig stille, ingen trafikstøj.
Sovesofaen var dog noget smal og hård på et familieværelse.

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, mariannesl2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser