Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Arrogant personale”
Anmeldelse af Pico Pizza Nørrebro

Pico Pizza Nørrebro
Kvarter: Det indre Nørrebro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Nørrebro
Anmeldt 9. august 2021

Jeg besøgte Pico Pizza på Nørrebro den 9/8 2021 sammen med en veninde. Vi blev mødt af et personale der hellere ville stå og hyggesnakke end at tale med os da vi skulle melde vores ankomst.
Da vi lidt efter skulle bestille vores mad, fik vi af vide at vi kunne komme ind til disken, da personalet sagde de ikke tog imod bestillinger ved bordene, selvom vi var de eneste gæster i restauranten kl 17:30.
Da vi havde bestilt og satte os udenfor ved et af bordene, fik vi serveret vand hvor der uheldigvis var 2 indtørrede biller i. Da jeg gik ind med vandet og spurgte pænt efter noget nyt vand, eftersom der var dyr i vores, fik jeg bare en “ok”. Da tjeneren kom ud med de nye vand sagde jeg tak, men jeg blev meget tydeligt ignoreret og fik bare smækket vandet på bordet, uden øjenkontakt fra den tjeneren.

Da vores mad så var klar blev den ikke serveret men man blev tilgengæld råbt efter, at man skulle hente sin mad, som var det en bestilling fra grillen, på vej hjem fra en bytur kl 04 om morgenen.

Det var min første tur på Pico, så jeg ved ikke om det er ‘normalt’ alt blive galt sådan efter gennem hele restauranten og ud på gaden hvor vi sad. Men jeg synes på ingen måde det var en hyggelig oplevelse, at blive behandlet så arrogant af vores tjener og så blive råbt efter som en hund, når maden var klar.

Maden var super fin, men personalet er grunden til at dette bliver mit sidste besøg hos Pico.

Kære Pico Pizza det må I kunne gøre bedre!

Dato for besøg: august 2021
1  Tak, annachristinaf2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sasha, Marketing hos Pico Pizza Nørrebro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. august 2021

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at du har haft denne oplevelse med vores personale. Det er bestemt ikke det service niveau vi stræber efter! Vi forsøger altid at forbedre os, og service er et punkt der skal have et kvalitetstjek snarest muligt. Vi ønsker at alle skal føle sig velkomne på Pico og have en god aften. Vi elsker pizza og vil gerne dele vores passion med vores sultne gæster, så naturligvis skal der være en service der matcher det.


Vi håber nu alligevel at kunne byde dig velkommen en anden gang til en anderledes oplevelse.

Mvh. Pico Pizza

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 45 anmeldelser

Anmeldt 7. februar 2021

Efter at ha set de lækreste billeder, både af pizzaer men også aflange pizza æsker med logopapir i endte jeg med at bestille.... men
Bestilte fra Wolt hvor der stod 35 min levering. Dette ændrede sig hurtigt til 60 minutters levering da jeg havde lagt bestillingen og pengene var trukket. Da de kom kom de 3 små pizzaer i en almindelig brun pizza æske , hvor de så var klasket oveni hinanden. Pizzaerne var iskolde og kanten som burde være sprød og det der er ment til dippen var vanvittig sej og slet ikke til at tykke i og endte med at blive smidt ud. Tog fat i Wolt der var så søde at refundere 50kr på egen hånd. Wolt tager så fat i restauranten for at høre om de vil kompensere selv. De svarer tilbage at de ikke ønsker at kompensere en eneste krone. Jamen så er det så sidste gang jeg bestiller derfra!

Dato for besøg: februar 2021
1  Tak, L3427KSjonasj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sasha S, Marketing hos Pico Pizza Nørrebro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. august 2021

Tak for din feedback. Selvom det er ved at være lidt tid siden, så vil vi stadig tilbyde dig at sende ordrenummeret (hvis du stadig har det) samt en henvisning til denne anmeldelse, til os på info@picopizza.dk, så kan vi kigge ind i det.

Desværre er det Wolt, der står for at estimere en leveringstid, samt stå for planlægning af ruten fra restauranten til destinationen. Ift. æskerne så har vi bestilt nye æsker, der passer til Wolt's varmebokse. Grundet Covid-19 har de dog ikke været mulige at få leveret endnu.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen en anden gang, og forhåbentlig få en meget anderledes oplevelse.

Mvh. Pico Pizza

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. januar 2021

Hej

Har bestilt 3 små pizza på jeres hjemmeside til Vesterbro. Men da vi kom derned var der lukket. Og der er intet telefon på hjemmesiden. Pizzaerne var til et barn og en voksen, som lige nu er vi meget sulten. :--/ Hvorfor står der ikke oplyst på hjemmeside at Vesterbro afd. er lukket?

Dato for besøg: januar 2021
Tak, LenaT183
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sasha S, Marketing hos Pico Pizza Nørrebro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. august 2021

Hej Lena. Tak for din anmeldelse. Det er ved at være lidt tid siden nu, men vi vil dog stadig gerne beklage din oplevelse. Vi er nu mere opmærksomme på at give den nødvendige information via vores forskellige kommunikationskanaler. Dette har helt klart været en fejl, og du burde ikke have kunne bestille pizzaerne for blot at møde op ved en lukket butik. Vi håber at du har været forbi os siden da, ellers så glæder vi os til at byde dig velkommen i fremtiden. Mvh. Pico Pizza

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. oktober 2020 fra mobile enheder

Lille udmærket sted. Vi fik seks forskellige pizzaer, og de smagte ganske udmærket ikke vildt prangende.

Dato for besøg: oktober 2020
1  Tak, frederikket2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020 fra mobile enheder

Har efterhånden været der et par gange, og pizzaerne er fantastiske hver gang. Helt klart mit go to sted hvis jeg vil have nogle gode pizzaer!

Dato for besøg: august 2020
Tak, MathiasAmby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Pico Pizza Nørrebro, kiggede også på

 

Har du været i Pico Pizza Nørrebro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering