“Fantastisk italiensk mad”
Anmeldelse af DEJ Kødbyen

DEJ Kødbyen
nr. 1.037 af 3.430 Restauranter i København
Prisklasse: 70 kr. - 130 kr.
Kvarter: Det indre Vesterbro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Vesterbro
Anmeldt 13. december 2023

Fantastisk italiensk mad. Jeg har været på dej 2 gange i alt, hvor jeg har bestilt en panini og en pizza. Jeg vil i hvert fald anbefalde det her sted til bekendte og venner. Alt fra servicen til maden score et stort 12 tal. Helt klart en restaurant jeg kommer retur til.

Dato for besøg: december 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, monica t
Team DEJ, Ejer hos DEJ Kødbyen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. december 2023

Tak for din fine anmeldelse :)
Vi håber på at se dig snart igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 2. november 2023

Fik forret og Pasta . Det smagte rigtig godt og fin service . Vi købte en flaske vin til 300kr - ok kvalitet.
Og så det fuldstændigt uanstændigt at de skal man skal betale 40kr for en helt almindelig flaske postevand .
Kommer ikke der igen.

Dato for besøg: november 2023
Tak, kimbO3401ZL
Team DEJ, Ejer hos DEJ Kødbyen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. november 2023

Tak for din tilbagemelding vedrørende dit seneste besøg. Vi er glade for at høre, at du nød din forret og pasta samt oplevede en fin service. Det er altid vores mål at levere en positiv spiseoplevelse.

Hos DEJ serverer vi ikke postevand. Vi er overbeviste om, at filtreret vand forbedrer smagsoplevelsen, og derfor har vi installeret et specielt anlæg, som filtrerer det vand, vi serverer.

Dbh,

Anmeldt 8. september 2023 fra mobile enheder

Fik en lille e da mit ønske er sprød pizza med meget smag.Bunden var blød og pepperoni var næsten kold og særdeles smagløs.
Kedelig iskold mozzarella lagt i midten gav et meget vandet modspil.
En stjerne for manden i baren og hans service,2 stjerne er for chiliolien som var det eneste der havde smag

Dato for besøg: september 2023
Tak, Suzannah G

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vores pizza er traditionel neopolitansk og tendens til at være lidt blødere, hvilket vi gerne ville have informeret dig om. Vi vil viderebringe din ros til vores bartender og er glade for, at du værdsætter vores hjemmelavede chiliolie.

Vi håber at se dig igen og få muligheden for at give dig en bedre oplevelse.

Venlig hilsen,

Anmeldt 27. juli 2023

Rigtig smagfuld og god mad. Personalet var utrolig søde og dygtige. Betjeningen effektiv og god.
Dog lidt for meget frugt på desserten panacotta

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Christina R

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød den smagfulde mad, og at vores personale gjorde dit besøg behageligt.

Dbh,

Anmeldt 9. juli 2023

Virkelig et gennemført sted med utrolig dejlig stemning og en smagsoplevelse man sjældent finder andre steder.
Vi kommer helt sikkert igen

Dato for besøg: juni 2023
Tak, OnAir47630708892

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du havde en så dejlig oplevelse. :) Vi ser frem til at byde jer velkommen næste gang.

Rejsende, der kiggede på DEJ Kødbyen, kiggede også på

Har du været i DEJ Kødbyen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering