Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer kigger på dette hotel
Booking.com
167 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 30/09/21
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
167 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 01/10/21
Book nu, betal under opholdet
Agoda.com
151 $
Se tilbud
Hotels.com167 $
Priceline167 $
Trip.com172 $
Vis 11 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (287)
Filtrer anmeldelser
287 resultater
Medlemsvurdering
149
70
31
19
18
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
149
70
31
19
18
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 287 anmeldelser
Anmeldt d. 2. august 2021

Ventilationen var placeret over sengen og det trak frygteligt. den kunne ikke slukkes eller skrues ned. Da vi henvendte os i receptionen var de ligeglade, det var et generelt problem og de havde fået stillet deres ventalition lavt og folk klagede over det var koldt men de kunne ikke gøre noget nu. Trist at være så ligeglad med kunderne specielt i disse tider og til den pris. De kunne ikke tilbyde andet værelse da de alle havde samme problem. vi afbrød resten af turen.

Dato for ophold: juli 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, adn782
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene Larsen, General Manager hos Hotel Ottilia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021

Jeg er ked af at læse denne feedback, da det bestemt ikke er vores ønske for vores gæsters ophold. Jeg går videre med dette til mit team, da vi selvfølgelig skal gøre alt for at vores gæster skal få det bedste ophold. Venlig hilsen, Lene Larsen, General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. august 2021

Fantastik ophold - vi kommer helt sikkert tilbage!

Alt lige fra værelser, bar, restaurant og morgenmad var SUPER og uden tvivl det bedste hotel i København, hvis i ikke hele Danmark... - "by fare" det bedste hotel vi nogensinde har besøgt.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 211swm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene Larsen, General Manager hos Hotel Ottilia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021

Tusind tak for de meget flotte ord! - Bedre feedback kan vi næsten ikke få. Vi håber, at I kommer tilbage - I skal altid være velkommen. Venlig hilsen, Lene Larsen, General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2021

Hej
Jeg skriver til jer angående mit ophold fra den 30. Til den 31. Juli på værelse 115.
Jeg har tidligere været gæst hos jer 2 gange dette var mit 3. Besøg, men denne gang var jeg ikke tilfreds med opholdet grundet værelset havde en lugt der var vi kom ind, og der var ret støvet, vi forstår at det kan være svært med en dybdegående rengøring, men under disse tider synes jeg godt der kunne havet været sat lidt ekstra tid af til det blev gjort godt. Sengen var 2 enkeltsmandssenge, som rigtig skulle havet været en stor dobbelt seng, hvilket gjorde det ubehageligt at sove i grundet de konstant gled væk fra hinanden(sengene var slet ikke redt godt nok)
Til 1300 kroner for en aften havde jeg bare regnet med lidt mere. Vi har ikke tidligere haft et problem hos jer der alt har været i top, men denne gang var det desværre ikke ligeledes. Crome cast på værelset var også virkelig skod, og vi fik det først til at virke senere på aftenen.

Dato for ophold: juli 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, mkarak331577
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene Larsen, General Manager hos Hotel Ottilia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021

Mange tak for feedback. Jeg er ked af at læse, at jeres ophold denne gang ikke levede op til jeres forventninger. Dette er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker for vores gæster. Jeg tager sagen videre. Venlig hilsen, Lene Larsen, General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2021

Flot hotel, men meget mørkt værelse. Badeværelsesbelysningen var så dårlig, at man ikke kunne se nok til at lægge make up. Rengøring var en af dagene først kl.16, hvor vi netop var vendt hjem til hotellet for at tage et hvil. Hårde senge. Sødt personale i lobbyen.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, p4c6tq6aqf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene Larsen, General Manager hos Hotel Ottilia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021

Mange tak for feedback efter jeres ophold - Det sætter vi stor pris på! Jeg håber, at vi må byde jer velkommen igen i fremtiden. Venlig hilsen, Lene Larsen, General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. juli 2021

Er flot hotel, med venligt og serviceminded personale.
Værelserne er nye og pæne, men det vi boede på var dog meget mørkt. God sovekomfort, og man hører ikke lyde fra omkringliggende værelser.
Morgenmaden er af god kvalitet i hyggelige lokaler, hvor man også kan sidde på den hyggelige terrasse.
Vi lejede cykler på hotellet til at komme rundt i byen.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Kirstine O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene Larsen, General Manager hos Hotel Ottilia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2021

Kære Kirstine O, tak for den fine anmeldelse, jeg er glad for at se I nød jeres ophold.
Jeg håber vi får mulighed for at byde velkommen tilbage snarest

Rigtig god dag

Lene Larsen, General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser