Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absolut dårligste måltid i 2022”
Anmeldelse af H15

H15
nr. 2.286 af 2.853 Restauranter i København
Kvarter: Det indre Vesterbro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Vesterbro
Anmeldt 12. maj 2022 fra mobile enheder

Arrangement med en netværkforrening.
Det er det absolut dårligste måltid jeg har spist i hele 2022, ikke kun på en restaurant men i det hele taget. Jeg ved ikke hvad det er stedet forsøger at skabe, men det falder fuldstændig fra hinanden uden nogen former for sammenhæng. Det var sjasket, kedeligt og fuldstændig ligegyldigt smagsmæssigt. Serveringen var næsten lige så dårlig som maden og i tøj der kun burde hører en natklub til. Kokken, hvis der er sådan en tilstede må ikke have skyggen af faglig stolthed.
Kunne jeg have givet stedet nul stjerner havde det fået det.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, kaspern106
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 39 anmeldelser

Anmeldt 6. marts 2022 fra mobile enheder

DER ER LANGT BEDRE ALTERNATIVER I OMRÅDET

Kedelig menu, der bliver fremhævet lokale råvarer i høj kvalitet, hvilket langt fra finder vej til tallerkenen.
Resultatet svarer nogenlunde, til det du selv laver derhjemme, når det er gået galt.

Dato for besøg: marts 2022
1  Tak, Flemming H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 25. februar 2022

Min kæreste skulle holde sin fødselsdag på H15 og da hun desværre fik Corona, ville de ikke hjælpe med at flytte det til en anden dag. Vi forventede ikke at skulle få nogen penge igen, men i det mindste kunne de være til hjælp ift at få flyttet datoen eller i det mindste række en lille hånd ud for at hjælpe.

Dato for besøg: februar 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Alexanderlund90
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 4. december 2021 fra mobile enheder

Konceptet er hipt men ringe udført. Portionerne er små og ikke noget særligt. 6 retter blev til 5 undervejs medmindre brødet tæller som en ret. Betjeningen er imødekommende og venlig men sjusket udført.

Dato for besøg: december 2021
Tak, Mads E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2021

De imødekom intet, gjorde intet muligt eller ville gøre noget for at skabe et godt arrangement. De kom 45 minutter for sent til aftalt møde. Tilmed aflyste de 1,5 måned før, sikkert fordi de havde fundet nogle, som ville betale bare den mønt mere. Helt skandaløst sted.

Dato for besøg: juni 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 602ceciliel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på H15, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i H15? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.