“Klasse restaurant!”

Køkkener: Fransk, Australsk, Canadisk, Café
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Store grupper
Spisemuligheder: Morgenmad, Aftensmad, Frokost, Efter lukketid, Reservationer, Takeaway
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Vi har åbent nu på torsdag 11. juni til lørdag 13. juni og fra og med næste uge fra tirsdag til lørdag. Vi glæder os til at se jer alle igen.
Anmeldt 18. februar 2023 fra mobile enheder

Dejligt sted med skøn og smilende betjening.
Jeg kan varmt anbefale deres fiskeretter, som sidder lige i skabet!
Vi kommer helt sikkert igen!

Dato for besøg: februar 2023
Tak, John A
Anmeldelser (3.107)
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 3.109 anmeldelser

Anmeldt 7. januar 2023 fra mobile enheder

Denne meget hyggelige Restaurant, var en god og dejlig oplevelse. Fremragende mad til fine priser, rigtig god betjening. Særdeles anbefalelsesværdig

Dato for besøg: januar 2023
1  Tak, OMarthedal
Anmeldt 17. september 2022

Min mand og jeg havde en hyggelig aften på restauranten. Utrolig lækker mad til prisen. Vi er meget til fisk, og der var frisk og lækker fisk på meuen - både til forret og hovedret. Fint vinkort - vi supplerede maden med en lækker hvidvin fra Mosel-området. God oplevelse med opmærksomme og venlige tjenere. Vi synes vi fik meget værdi for pengene og kommer gerne igen.

Dato for besøg: september 2022
    • Mad
Tak, HeleneBM
Anmeldt 5. august 2022

Vi havde en virkelig dejlig aften her med fantastisk mad og god vin og rigtig god betjening. Vi havde bordet i 2 1/4 time, hvilket ville have været for lidt, men det blev hurtig ændret med ukompliceret kommunikation med restauranten. Betjeningen var perfekt, afslappet og samtidig opmærksom og korrekt. Det var en virkelig god aften.

Dato for besøg: august 2022
    • Mad
Tak, Stig M
Anmeldt 1. maj 2022 fra mobile enheder

Maden rigtig lækker og af god kvalitet, stemningen er hyggelig og uformel.
Personalet venlige. Rigtig godt sted, er bare ærlige over der ikke er så ofte åbent som før covid.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, JCDK2015

Rejsende, der kiggede på Restaurant Tight, kiggede også på

København, Sjælland

Har du været i Restaurant Tight? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering