Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
78 $
Se tilbud
Expedia.com
76 $
Se tilbud
Hotels.com
76 $
Se tilbud
Priceline82 $
CheapTickets76 $
Trip.com87 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (862)
Filtrer anmeldelser
862 resultater
Medlemsvurdering
260
329
163
65
45
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
260
329
163
65
45
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
18-23 af 862 anmeldelser
Anmeldt d. 10. august 2021

God service, rene og pæne værelser, tingene var i orden - ikke sidste gang, jeg booker hotel hos jer. Venligt og imødekommende personale. Morgenmaden var super med meget forskelligt til enhver smag. Et hotel, der har styr på det

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, brhyme513170
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2021

Det perfekte sted hvis man ønsker et centralt og billigt udgangspunkt for at opleve Københavns seværdigheder i indre by. Nemt at komme til hvis man efter gåtur rundt i Københavns gader, bare lige skal tilbage og have et bad og noget andet tøj på til aftenens restaurantbesøg. Værelset var lyst, pænt og rent. Dog har man valgt at lave den slags badeværelser af glas, hvilket kan føles noget gennemsigtigt, hvis man lige har en gæst på værelset til en drink før dinner..

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, torbena336
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. august 2021

Flot værelse til prisen, dog gik døren til badeværelset op - så jeg er glad for jeg var alene på mit ophold da jeg ønsker privatliv når jeg går på toilet. Jeg kunne godt have brugt en lænestol for at sidde og se tv.

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, amhj1983
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. august 2021

rent pænt, afslappet. stille
Kaffe etc. for et lavprisselskab for dyr.
Især når der ikke er elkedel på værelset ell. en automat i nærhden
Aircondition larmer, skulle lige lede efter termostaten, så vi kunne slukke den og få god nattero.
Kommer gerne igen

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, marieZ616WY
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2021

Hotellet ligger godt i forhold til midtbyen
god udsigt under den gode og lækre morgenmad
god opmærksomhed på hurtigt at fylde op når der manglede noget
gode og rene værelser med god oprydning og rengøring dagligt og altid rene håndklæder

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, dittetorben
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser