Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer kigger på dette hotel
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Booking.com
78 $
Se tilbud
Hotels.com82 $
Expedia.com82 $
Priceline82 $
Travelocity82 $
eDreams78 $
Trip.com87 $
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (860)
Filtrer anmeldelser
860 resultater
Medlemsvurdering
260
327
163
65
45
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
260
327
163
65
45
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
20-25 af 860 anmeldelser
Anmeldt d. 7. august 2021

Hotellet ligger godt i forhold til midtbyen
god udsigt under den gode og lækre morgenmad
god opmærksomhed på hurtigt at fylde op når der manglede noget
gode og rene værelser med god oprydning og rengøring dagligt og altid rene håndklæder

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, dittetorben
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2021

Fine værelser, mulighed for at booke to sammenhængende værelser hvis man er afsted som familie. Genialt. Rent, lyst og stille. Lækker morgenmad. Beliggenheden tæt på centrum er uovertruffen.
Wifi virkede ikke ret godt, men alt andet var perfekt.

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, mettesonnec
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2021

Vi valgte Wakeup, fordi Jeg rejste alene med to børn og hotellet tilbød et værelse med ekstra opredning. Da vi kom til værelset skulle vi selv lave opredningen, hvilket er forventeligt af et hotel i denne prisklasse. Det viste sig at sengen skulle foldes ud på midten. Det giver en "revne" midt på sengen, som ikke er behagelig. Desuden var sengen meget hård, som om den manglede en topmadras. Det var dog ikke tilfældet forsikrede receptionisten mig om. En anden gang vælger vi et andet hotel, hvis vi har brug for en opredning, men ellers kunne jeg sagtens finde på at bruge hotellet igen, som ellers er rigtig fint og ligger meget tæt på hovedbanegården

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Annette435
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2021

Ikke værd at anbefale. Klager tilsidesættes. Morgenmaden er bestemt ikke 120 kr værd. Der bliver ikke fyldt op og der slukkes for kaffeaut. inden kl 10. Og kun 1 i brug selvom der er 2. Lang kø ved morgenmads buffet, som man kunne undgå ved at have 2 stationer i brug. Én var slet ikke taget i brug. Ved elevatorerne er der altid kø, fordi de kører op og ned med de samme gæster, så der dannes en lang kø af ventende gæster der vil på deres værelser. Ingen nye poser på værelse og på badeværelset.

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, jmm6oghiut
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2021

Fint værelse og nem ind og udtjekning. Dog irriterende at man ikke kan koble Chromecast til tv. Men det var pænt og rent og god service.
Kan godt anbefalede hotellet. Og det ligger super centralt og der er ro.

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, h9d2h675t4
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser