Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (718)
Filtrer anmeldelser
718 resultater
Medlemsvurdering
205
279
139
56
39
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
205
279
139
56
39
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 718 anmeldelser
Anmeldt d. 20. august 2020

Vi skulle have set Cirkusrevyen som blev aflyst, og vi havde derfor bestilt sindsygt dyre værelser her på WakeUp. Da revyen blev aflyst på grund af Corona ville WakeUp ikke flytte vores ophold, så derfor måtte vi så tage til København den weekend.
Hotellet ligger fint i forhold til centrum med alt i gåafstand. Der var meget få gæster som sikkert havde haft samme udfordring som os.
Morgenmad var takeaway fra nabohotellet som var ok men sparsomt, så derfor fik vi 45 kr refunderet pr dag. Vi havde betalt 1450 pr overnatning.
Værelserne er små nogle af sengene ikke lange nok til store mennesker. Badeværelset er trangt men det fungerer.
Pigen i receptionen var sød og venlig og det.var tydeligt hun var alene. Parkering i deres kælder koster 150 pr nat, hvilket vel er billigt i København.

Værelsestip: Så højt oppe som muligt
Dato for ophold: maj 2020
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, steenv_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. august 2020

Beliggenheden var virkelig god, da det lå meget centralt. Jeg synes jeg fik rigtig meget for mine penge og jeg kommer helt sikkert igen!! Der var dejlig rent, og det var let at tjekke både ind og ud. Klar anbefaling herfra.

Dato for ophold: august 2020
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, aadria281456
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2020

Vi blev taget godt imod. Værelserne var pæne rene men vi manglede en behagelig stol at sidde i.
Morgenmaden var lidt mangelfuld til den dyre pris og det var ikke så nemt for os at have vores små børn med, da vi ikke fik tilbudt børnestole.

Dato for ophold: august 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, becks_wurtz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2020

Det var alletiders at have to ens værelser med, hver sit Tv og private badeforhold og med en dør imellem!
Det var bedre end, vi havde forventet!
Værelsets kvalitet var god! Der var rent og pænt.
Bagage opbevaring til 20 kr - om man man ankommer før eller rejser senere.
Familieværelset er alletiders med børn!

Dato for ophold: august 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, aklaus144694
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juli 2020

God overnatning til pengene, morgenmad burde være billigere, ligesom de andre wake up hoteller. Ellers ikke noget at klage over.. Pænt og rent overalt, selv på værelserne. Super fint hotel til pengene.

Dato for ophold: juli 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, jniels278832
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser