Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
madsgunnar
Odense, Danmark

dejligt hotel.

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 10. aug. 2023
Dejligt hoteloplevelse. Pænt og rent. God beliggenhed. Et hotel som vi vil vælge igen. God udsigt over Rådhuspladsen. Hurtig tjek ind og også hurtigt udtjekning. Parkering er tæt på hotellet. Overall en god oplevelse.
Dato for ophold: august 2023
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Problemer med denne anmeldelse?
Camilla Joergensen, Guest Services / Front Office hos citizenM Copenhagen Radhuspladsen, svarede på denne anmeldelse
Svarede 14. aug. 2023
Hej madsgunnar

Tusind tak for at fortælle os om dit ophold her i København. Vi er glade for at du havde en dejlig hotel oplevelse, at du fandt hotellet rent og med god beliggenhed.

Vi håber at vi ses igen, enten her i København eller på et af vores andre hoteller rundt omkring i verdenen.

De bedste hilsner,
citizen Camilla
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.482)
1.482 resultater
2-7 af 1.482 anmeldelser
Anmeldt d. 6. marts 2023 fra mobile enheder

Vi havde en overnatning i København. Hotellet ligger centralt. Alt er meget velorganiseret. Værelset var lige tilpas. Det er et sjovt og interessant koncept. Fælleslokaler, café mv. var super flot og interessant indrettet med kunst og farver. Det gjorde det til en sjov oplevelse. Når man købte morgenmad var der kaffe mv. ad libitum - og det var den lækreste kaffe. Morgenmaden var virkeligt lækker. En behagelig oplevelse.

Dato for ophold: marts 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, LindaAndersen2015
Oscar Tau Jensenius, Guest Services / Front Office hos citizenM Copenhagen Radhuspladsen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. marts 2023

Hej Linda,
dejligt at høre, at du kunne lide vores hotel. Fedt at du satte pris på vores lidt anderledes koncept, hvor vi har lagt vægt på fælles lokalerne på 7ende sal, og godt at høre at du kunne lide kaffen og morgenmaden.
God dag!
-- Oscar

Indberet svar som upassende
Anmeldt d. 18. oktober 2021

Hotellet ligger på RÅDHUSPLADSEN midt i København, og man kunne se rådhuset fra vores værelse. Og selv om man er lige midt i København, og sengen står op ad vinduet, så er der ikke ret meget larm, der når ind på værelset.

Man tjekker ind og ud ved et rundt bord på 7. etage, hvor baren er, og hvor morgenmaden også serveres. Det er ikke et helt fantastisk koncept, for folk står oven i hinanden, og det bliver lidt klumpet foran elevatoren. Desuden er det en smule uvelkomment at skulle gå ind i den tomme hall på stueetagen. Jeg ved ikke, hvorfor man har valgt den løsning, men den fungerer bare ikke helt.

Det er ellers et charmerende hotel, hvor teknologiener i højsædet, og det er den så ikke helt alligevel. Et par dage før indtjekning får man en reklame for CitizenMs app, der kan styre hele hotelværelset. Men den virker ikke, hvilket indtjekningspersonalet kunne bekræfte.

Men fra værelsets iPad kan man styre lys (både niveau og farve), gardiner, TV osv. Og det fungerer. Hav en streamingtjeneste med på din mobil/tablet og cast den til TVet, hvis du vil se film.

Værelset er fedt med gode og sjove features. Men det er lidt kikset, at der står to flasker, hvor der står "CitizenM PM" på dem begge i badeværelset. Der var to forskellige slags bodyshampoo i, men hvad, der var hvad, fandt vi aldrig ud af.

Toilet og håndvask er adskilt, så håndvasken er i soveværelsesdelen. Det er ellers noget, man mest ser i hoteller i Frankrig/Tyskland. Det må være opfundet af en mand, der har tænkt, at så kan konen stå og glo sig i spejlet, men manden chiller på tønden. Men jeg er som kvinde bare ikke fan. Desuden synes jeg, at hygiejnen udfordres, når man skal åbne en dør for at komme til håndvasken efter toiletbesøg.

Morgenmaden er hotellets Akilleushæl. Der er ikke ret meget at vælge i mellem, og på pålægsfronten er det direkte sørgeligt. Osten består af en tør og trist skiveskåret gouda og i en Riberhus-pakke med to skiver ost, der dog er kan spises. Deres chiagrød er til gengæld rigtig god.

Det stærkeste kort for CitizenM er personalet, der er fantastisk, og man føler sig speciel og særlig (på den fede måde), uanset hvem, man taler med.

Dato for ophold: oktober 2021
1  Tak, CharlotteMSC
Anmeldt d. 23. september 2021 fra mobile enheder

Hotellet er beliggende få minutters gang fra Hovedbanegården, Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen.
Venligt personale og dejlig rene værelser med udsigt til Rådhuspladsen.
Trods en beliggenhed midt i København, er der ingen støj-gener fra trafikken.
Tak for et behageligt ophold!

Dato for ophold: september 2021
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Linysk
Anmeldt d. 15. december 2020

Beliggenheden er fantastisk helt tæt på Rådhuspladsen, og tæt på Strøget hovederne i Kbh og skøn udsigt fra roof top baren hvor der er de sødeste tjenere, dejlig moderne kunst og skøn sted at slappe af

Dato for ophold: december 2020
    • Søvnkvalitet
2  Tak, 988linaj
Anmeldt d. 23. august 2020

Perfekt overnatningssted midt i København.
Høj kvalitet til billige penge.
Kan kun anbefales til både korte og længere ophold.
Hotellet håndtere Corona eksemplarisk med løbende synlig rengøring af fællesarealer og berøringsfri betjening i værelser.

Dato for ophold: august 2020
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger