Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Simone A
Gjerrild, Danmark

Fantastisk ophold

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 23. okt. 2024fra mobile enheder
Vi havde 3 dejlige dage på Crowne Plaza. Ren luksus med et skønt værelse med en fantastisk udsigt. Morgenmaden var super god med masser af valgmuligheder. Vi havde tilmed adgang til Club Loungen som var sådan et dejligt sted at slappe af. Vi nød vores ophold i fulde drag og blev mødt med rigtig god service og venligt personale.
Dato for ophold: oktober 2024
Værelsestip: Hotellet har parkeringskælder, hvilket giver en dejlig tryghed. Derudover kunne vi også lade...
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 23. okt. 2024
Kære Simone,

Tak for dit fantastiske 5-stjernet feedback.

Jeg er utrolig glad for, at du havde et skønt ophold hos os med god service.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Sib
Front Office Superviser
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
937 kr.
1.627
1.139
2-7 af 3.195 anmeldelser
Anmeldt d. 14. juli 2024 fra mobile enheder

Ok - rengøring ikke i top. Middel oplevelse.
Manglende service - receptions folk knap så serviceminded.
Morgenmad alt for dyr

Rigtig god Cafe Towers - super service og lækkert mad/drikke.

Lækkert torvmiljø med store blomster og højt til loftet.

Ok værelse

Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Christine M
Jens Frank-Mikkelsen, Ejer hos Crowne Plaza Copenhagen Towers, An Ihg Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juli 2024

Kære Christine M,
Tusind tak for dit konstruktive feedback.
Vi sætter stort pris på dine kommentarer omkring rengøringen og servicen. Vi vil prøve vores bedste at fremme gæsteoplevelsen i dette felt.
På trods af denne uheldige oplevelse, så håber vi stadig at kunne byde dig velkommen igen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. marts 2024 fra mobile enheder

Et kedeligt hotel uden sjæl og hygge. En ordinær morgenmad der er lavet uden interesse, kan indtages i kantine lignende restaurant. Værelset var pænt og rent.
Deres atrium bar, var rodet og beskidt med glas flere steder, som ikke blev fjernet i de 3 timer vi var inde i byen for at spise. Deres såkaldte cocktails blev serveret i plastic krus med pap sugerør..... Ikke anbefalelses værdigt til en kæreste weekend, men sikkert fair nok til erhverv og lign.

Dato for ophold: marts 2024
Tak, sovsen1
Jens Frank-Mikkelsen, Ejer hos Crowne Plaza Copenhagen Towers, An Ihg Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. marts 2024

Godaften,
Først og fremmest mange tak for dit feedback.
De ting, som du har beskrevet er ikke den service, som vi ønsker, at vores gæster skal opleve. Vi vil bruge dine kommentarer til at fremme gæsteoplevelsen.
Jeg håber, at du stadig vil bo hos os igen i fremtiden.
Front Office Team

Anmeldt d. 26. januar 2024

kke en specielt god oplevelse. Ankom til 2 dages seminar kl. 8:30 til den lovede morgenmad. Vi havde alle rejst langt og havde været oppe tidligt (4:30 for undertegnedes vedkommende) og havde nok forventet lidt mere end et enkelt rundstykke med smør/ost…ingen pålæg, ingen marmelade, ingen juice, ingen frugt eller morgenkage.
Til formiddagspausen var der….kun kaffe
Corona og andre sygdomme har man tilsyneladende ingen respekt for - alle spritdispensere var tomme (begge dage).
Værelset fremstod nusset med pletter på gardiner mmm.
Værst var dog service. Kan det virkelig passe at INGEN ansatte (ikke engang i receptionen) taler dansk? Jeg har ingen problemer med engelsk men hotellet ligger i Danmark og så må man da forvente, at de ansatte kan begå sig på landets sprog! De var heller ikke flydende i engelsk og var både uhøflige og arrogante hvis man kom til at henvende sig til dem på dansk …
Mærkeligt at de scorer så højt på tripadvisor….scoren på trustpilot er meget lavere!

Dato for ophold: januar 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Pauline G
Jens Frank-Mikkelsen, Ejer hos Crowne Plaza Copenhagen Towers, An Ihg Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. januar 2024

Godaften,
Først og fremmest tusind tak for at give os et feedback.
Jeg er utrolig ked af, at dit ophold ikke levede op til forventningerne.
Forplejningen under et seminar er som regel allerede aftalt mellem organizeren af Seminariet og Hotellet. Derfor er morgenmaden og forplejningen til formidagspausen noget som semiratet har bestemt.
Vi har mange dankstalende kollegaer på Hotellet. De har nok ikke været tilstede under dit ophold.
På trods af, at vi i Danmark IKKE længere har Corona restriktioner, så prøver vi så hvidt så muligt at fylde vores spritdispensere. Jeg vil følge op med personlaet omkring dette.
På baggrund af dette vil vi dog stadig tage dine kommentarer omkring servicen og rengøringen til betragtning for at fremme gæsteoplevelsen og skabe et bedre atmosfære for vores gæster.
Jeg beklager endnu engang for din ringe oplevelse hos os, og jeg håber inderligt, at du vil give os en chance igen i fremtiden.
Fortsæt en dejlig Weekend.

Anmeldt d. 9. oktober 2023

Fint værelse, men udsigten fra 7. sal er meget kedelig. Man ser lige over på en erhvervsbygning, der med garanti ser een ligeså tydeligt.
Ganske fin og veltillavet mad, men forvent ikke at personalet taler dansk
Kursus faciliteterne er til middelkarakter.

Dato for ophold: oktober 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Mette S
Jens Frank-Mikkelsen, Ejer hos Crowne Plaza Copenhagen Towers, An Ihg Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. oktober 2023

Kære Mette,

Tak fordi du har taget tiden til at skrive os et review. Vi bruger altid feedback, som din, til konstant at forbedre os og vores service. Jeg videresender dine observationer til de respektive afdelingsledere til fremtidig forbedring.

Rigtig god dag til dig.

Mvh.
Sofie
Front office

Anmeldt d. 10. juli 2023 fra mobile enheder

Vi blev sendt på Crowne af Air Greenland da vires fly blev aflyst. Hotellet er meget pænt men jeg tror aldrig jeg har fået så dårlig mad på et hotel før. Selv flæskesværene var uspiselige. Og så manglede der noget så basalt som en toiletbørste 🙄

Værelsestip: Spis ude i byen
Dato for ophold: juli 2023
Tak, Michael N
Jens Frank-Mikkelsen, Ejer hos Crowne Plaza Copenhagen Towers, An Ihg Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juli 2023

Kære Michael N,
Først og fremmest tusind tak for at give os et feedback.
Jeg beklager dybt den dårlige oplevelse du har haft med hensyn til maden.
Jeg kan udmærket godt forstå din frustration, og vi vil bruge din oplevelse til at fremme gæsteoplevelsen.
På trods af denne meget uheldige situation, så håber jeg, at du vil give os en ny chance i fremtiden.
Fortsæt en rigtig dejlig aften.
Med venlig hilsen
Sib