Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin oplevelse”
Anmeldelse af Basso København

Basso København
Reservér bord
2
fre. 18/9
20:00
nr. 34 af 2.828 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 20 $ - 79 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 25. januar 2020 fra mobile enheder

Vi var et par afsted. Betjeningen var rigtig god. Vi fik 10 serveringer, som alle var velsmagende på hver sin måde. Kun 1 af serveringerne bestod af kød, som desværre var sejt og alt for gennemstegt (svinenakke). De resterende serveringer var simple (eksempelvis et halvt stegt spidskål med kærnemælks-“sauce” og hakkede saltede mandler). Så det er ikke de mest sindsoprivende serveringer. Det smager godt og prisen er OK.

Desværre var kuvertbrødet MEGET tørt... det var rigtig ærgerligt. Så kære Basso, hvis I får jeres brød fra ekstern leverandør, så ville det være en kæmpe fordel for jer at finde en ny.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 428kiraa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (475)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

58-62 af 475 anmeldelser

Anmeldt 24. januar 2020 fra mobile enheder

Fin mad, søde tjenere og pæne omgivelser. Vi fik teatermenu. Entreen var super, forretten let og elegant, hovedretten mør og grøntsagerne sprøde, desserten var præcis som den skulle være. Så fint.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Jensen51
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020 fra mobile enheder

Hyggelig restaurant med lækker mad og virkelig god service! Vi kommer klart og spiser på Basso igen.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, marielouisebilleb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020 fra mobile enheder

Tak til Basso for en super lækker Sunday Tastingmenu (13 serveringer), dejlig vin og god betjening, som vi alle 8 nød godt af den første søndag i 2020.
Dato for besøg: januar 2020

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 861hellel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2020 fra mobile enheder

10 retters menu med gode vine, cocktails intim stemning. Det perfekte sted hvis du ønsker at kunne sidde over maden i lang tid og få en god helhedsoplevelse.
Personalet er opmærksomme og effektive og er altid tilgængelige og synlige, maden kommer i passende tempo, vinene gode og maden virkelig lækkert - alt sammen til fornuftige priser.
Alt i alt den bedste aften i venners selskab der blev toppet med en god madoplevelse, gode vine og en service der er helt i top.
Det er 4. gang jeg besøger en af Basso restauranterne (Aarhus og København) og hver gang formår de at gøre det til en virkelig god oplevelse! TAK er det og kan klart anbefales.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, GlobetrotterDK2610
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Basso København, kiggede også på

 

Har du været i Basso København? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering