Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forrygende aften”
Anmeldelse af Trattoria SUD

Trattoria SUD
Reservér bord
2
ons. 29/9
20:00
nr. 28 af 2.837 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 5 $ - 157 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: SUD er et trattoria med autentisk Italiensk stemning i varm og rustik atmosfære. Vores hold har rødder fra Gaeta, som er en lille by tæt pa Napoli i Syditalien. Du vil opleve det gamle italienske køkken, som er blevet moderniseret af vores to visionære og passionerede kokke, Pachi & Peppo. En aften hos os kan byde pa mange smagsoplevelser. Fra maden til vores italienske vine, der er nøje udvalgt
Anmeldt 8. august 2021 fra mobile enheder

Fremragende mad, god og personlig betjening, ægte italiensk stemning toppet med et par numre på akustisk guitar. Kan klart anbefales.

Dato for besøg: august 2021
Tak, ricol2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (540)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 540 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021

En fuldstændig fantastisk gastronomisk oplevelse. Og så får du oven i hatten en charmerende og super service af medarbejderne. Live musik, gode drinks og klasse mad i en smuk blanding. Kan kun anbefale stedet til alle der ønsker opleve en fortryllende italiensk perle.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Fredejw
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021 fra mobile enheder

Kæmpe fornøjelse!!!! Must see i København. Konge service, højt gastronomiske niveau. Ikke sidste gang jeg er her i hvertfald

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Tobias B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021

Sindssygt sted. Hvis du skal fri - så er det her! A$saps fætter er her + lautaro martinez fra Inter Milan.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, lucasrY1034AP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg har besøgt dette sted 3 gange før og tog derfor hele familien med for at fejre min graduation. Det var udover al forventning!! Som altid, FANTASTISK mad, venligt, imødekommende personale der yder sublim service! Og bare generelt en super hyggelig stemning, med akustisk sang/musik senere på aften. Vil stærkt anbefale alle at besøge dette sted!! Vi elsker det♥️

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Miewulf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Trattoria SUD, kiggede også på

 

Har du været i Trattoria SUD? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering