Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækre tacos og burritos ”
Anmeldelse af Pastor Tacos

Pastor Tacos
nr. 769 af 2.815 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 30 $ - 85 $
Kvarter: Amager
Restaurantoplysninger
Kvarter: Amager
Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

Nice sted, som helt sikkert er besøget værd hvis man har lyst til mexicansk. God mad til gode priser, fed indretning og stemning.

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, agatakarbowska
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 47 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 fra mobile enheder

Super gode tacos, de bedste og mest autentiske,jeg har fået i København.
Deres agua fresca, er virkelig lækre.
Hurtig betjening og lækkert anrettet
En fornøjelse at spise der.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, hagbardm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 fra mobile enheder

Når man sætter foden indenfor på Pastor Tacos så har man snust sig frem til det helt rigtige lille lækre mexicanske spisested Virkelig lækker autentisk mad til gode priser, rigtig gode størrelser og smag, samt fabelagtig indretning - en væltepeter med djævle og kat og er lyserødt toilet - Så bliver det næsten ikke bedre. Helt klart turen til Amager værd! Rigtig venligt personale. Kommer helt sikkert tilbage næste gang vi er i KBH.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Lossenmedhat
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

God service og lækker mad! Super dejligt og hyggeligt - ægte mexicansk og skønt med lidt forskellige retter

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Elva Mist J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020 fra mobile enheder

Rigtig mexicansk mad. Jeg har boet i USA i mange år og det smager af de tacos mine mexicanske venner lavede. De er lidt stærke men det er nok sådan det burde være :)

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, pjwartenberg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Pastor Tacos, kiggede også på

 
København, Sjælland
Frederiksberg, København
 

Har du været i Pastor Tacos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering