Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super konfirmation Fantastisk”
Anmeldelse af Restaurant Silo

Restaurant Silo
nr. 383 af 2.809 Restauranter i København
Kvarter: Østerbros
Restaurantoplysninger
Kvarter: Østerbros
Anmeldt 22. september 2020 fra mobile enheder

Super konfirmation
Fantastisk location og super service
Tak for lækker mad og gode vine, vi kommer snart igen❤️

Dato for besøg: september 2020
Tak, Niels2200
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (205)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 205 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2020 fra mobile enheder

Dejlig aften på Silo, med lækker mad og venlig og humoristisk betjening. Vi startede med en Hvad drikker Mølr, som er Silos signaturdrink. Lækker, selv om den ikke ser sådan ud. Lidt småt og godt (inkl lækkert brød) inden hovedretten - Beef Wellington, som vi delte. Den var perfekt tilberedt med en skøn morkelsky. Den søde tjener anbefalede en dejlig spansk rødvin - en anbefaling som gik igen på nabobordene, selv om de fik helt andre hovedretter. Men den smagte dejligt. Den ene af os havde plads til en dessert, og fik en peach melba, som var helt ok. Med espresso, avec og dessertvin var regningen 2.300. Ikke billigt, men fair i forhold til oplevelsen. Udsigten? Den er helt fantastisk, og vi kommer gerne igen. En vellykket aften.

Dato for besøg: september 2020
Tak, dortea102
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 fra mobile enheder

Dejlige lokaler med super udsigt. Sød betjening (tjener totalt uvidende om vinkort), men maden var i orden. Blandt andet delte jeg en søtunge med min kone og hurra for en stor delikat fætter, mum. Vinen var for varm, men det fik vi hurtigt rettet. Lyset i restauranten er meget dunkel, dette er sikkert for at byde på bedst mulig udsigt til Københavns nattehimmel. Tak for en dejlig aften!

Dato for besøg: september 2020
Tak, HansHenrikL3
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020 fra mobile enheder

Besøgte Silo med spansk forretningsforbindelse. Både jeg og min spanske ven følte os godt modtaget af sød og hurtig betjening, som vidste meget om råvarer og tilberedning.

Maden var virkelig lækker. Gode råvarer med en del nytænkning ind over. Rødvinen, en Pinot noir, var lidt for lun efter min mening, men den samlede madoplevelse krydret med den gode udsigt var det en dejlig oplevelse, som jeg gerne gentager.

Dato for besøg: august 2020
Tak, henriko350
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 fra mobile enheder

Dårlig mad, som ikke mættede (menu) - ringe betjening (meget langsom) - men flot indretning og udsigt.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 87henrikr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Silo, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Restaurant Silo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering