Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.30 - 03.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Mange gode øl

Altid en fornøjelse at komme forbi Skaal og smage på deres øl. Kan anbefale et smagsbræt med 4... læs mere

Anmeldt for 5 uger siden
frukuk
,
Tappernøje, Danmark
fra mobile enheder
Enkelt og godt

Vi fik et godt aftensmåltid hos SKAAL. Menukortet er overskueligt og med retter der behager de... læs mere

Anmeldt d. 29. juni 2020
KrokoMakro
,
Nordjylland, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 102 anmeldelser
  
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring København
Pubcrawl i København
528 anmeldelser
fra 28,91 US$
Flere oplysninger
Madtur i København
357 anmeldelser
fra 130,09 US$
Flere oplysninger
fra 26,68 US$
Flere oplysninger
fra 34,15 US$
Flere oplysninger
Anmeldelser (102)
Filtrer anmeldelser
102 resultater
Medlemsvurdering
45
38
9
5
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
45
38
9
5
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 102 anmeldelser
Anmeldt d. 31. maj 2021

Et fantastisk sted, alle regler blev overholdt og maden og deres kæmpe øl udvalg fantastisk.
Absolut ikke sidste gang jeg er der.

Dato for oplevelse: maj 2021
Tak, AllanJ313
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. august 2020

Mega lækker vegetar burgermenu - velsmagende, tilpas mængde og dejlige øl!!
Vi får oven i købet bestilt en forkert øl - men får en anden uden at betale for vores fejl!
Servitricerne er super søde og meget meget servicemindet!
Et besøg som absolut skal gentages !

Dato for oplevelse: august 2020
1  Tak, dionnad657
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2020 fra mobile enheder

Ventede 45 min på to øl som var maks dårlige og vores mad var oversaltet.. generelt skuffende besøg.

Dato for oplevelse: juli 2020
1  Tak, I3331RKchristiank
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. juli 2020 fra mobile enheder

God beliggenhed med et meget stort udvalg af øl.
Men betjeningen var top-arrogant. Tjeneren var decideret uhøflig og meget lidt interesseret i vores ankomst - og lige så lidt interesseret i at fortælle os om stedets udvalg og koncept.

Dato for oplevelse: juli 2020
1  Tak, jacobbenand
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juni 2020 fra mobile enheder

Vi fik et godt aftensmåltid hos SKAAL. Menukortet er overskueligt og med retter der behager de fleste. Også børn.
Udvalget af øl er ganske stort og der er et kæmpe plus at stedet sælger "taster boards". Jeg er ikke så vild med at fadølskortet kun findes på web/app og foretrækker til enhver tid en papirudgave (selvom det er besværligt).

Fair pris og venligt personale. Kommer gerne igen.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, KrokoMakro
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser