Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.30 - 03.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Enkelt og godt

Vi fik et godt aftensmåltid hos SKAAL. Menukortet er overskueligt og med retter der behager de... læs mere

Anmeldt d. 29. juni 2020
KrokoMakro
,
Nordjylland, Danmark
fra mobile enheder
Kæmpe udvalg af øl og hyggeligt sted

SKAAL har over 100 slags øl fra alle lande, så der er helt sikkert noget for enhver smag, hvilket... læs mere

Anmeldt d. 7. september 2019
Sebastian S
,
København, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 100 anmeldelser
  
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring København
Pubcrawl i København
522 anmeldelser
fra 29,51 US$
Flere oplysninger
fra 27,24 US$
Flere oplysninger
fra 34,87 US$
Flere oplysninger
Madtur i København
334 anmeldelser
fra 140,19 US$
Flere oplysninger
Anmeldelser (100)
Filtrer anmeldelser
100 resultater
Medlemsvurdering
44
37
9
5
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
44
37
9
5
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 100 anmeldelser
Anmeldt d. 7. september 2019 fra mobile enheder

SKAAL har over 100 slags øl fra alle lande, så der er helt sikkert noget for enhver smag, hvilket er rigtig lækker. Placeringen på Kultorvet er rigtig hyggelig, og når solen er fremme er det hyggeligt at sidde udenfor og nyde en øl. Dog er priserne ret høje. Jeg fik en øl til 69kr for 0,4L.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, Sebastian S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juni 2019

Meget imponerende meg 48 haner med forskellige øl fra hele verden. Vores ølsmagning blev præsenteret meget levende og entusiastisk af en ung tjener der vidste noget om øllet. Fin dialog med tjeneren, og dejlig øl. Helt sikkert et sted der skal besøges igen.

Dato for oplevelse: juni 2019
Tak, hbothmann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. juni 2019

Jeg deltog d. 1/6 i et arrangement, hvor der var en masse fodboldfans samlet for at se CL-finalen. Der var stuvende fyldt! Priserne i baren var (for København) særdeles gunstige, så det trak naturligvis en masse mennesker til.

Desværre var SKAAL ikke helt gearet til det store rykind... Vi bestilte 4 burgere, som blev serveret præcis 1 time og 40 minutter efter ordren blev afgivet i baren. Jeg ved, at der var travlt, men det er ikke i orden, at man skal vente SÅ længe. Desuden var burgeren lige på grænsen til at være for rå. Jeg havde gerne set den få 1-2 minutter mere på grillen.

Stemningen var god, øllet var fint, men der var for få toiletter til så mange mannesker.

Dato for oplevelse: juni 2019
Tak, Claus O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. april 2019 fra mobile enheder

I overkommelig gåafstand fra Folketeatret ligger Skaal på Kultorvet i den gl. Biograf.
Her er øl i mange haner(48) - næsten for stort udvalg.
Vi havde udset os påsketilbud 4 halve smørebrød, 4 øl og 4 små snaps til en rimelig pris 199 kr pr person
Vi havde bare ikke set, at det kun var til
Kl 17 og tjeneren var heller ikke klar over det. Heldigvis var køkkenet enestående og hjalp tjener og vores smagsløg
virkelig god service
Sildemadden, æg & rejer, avocado og frikadellemadden på godt gedigent rugbrød. Godkendt herfra
Vi kommer igen

Dato for oplevelse: april 2019
1  Tak, HelenH722
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. januar 2019 fra mobile enheder

Skaal er et godt gå-i-byen sted på en lørdag i København. Der egen god stemning på stedet, godt personale, og ikke mindst mange forskellig special øl af vælge imellem, både på han og i flaske. Så absolut et sted at besøge.

Dato for oplevelse: januar 2019
Tak, alexprh81
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser