Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode burger”
Anmeldelse af Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar
Få mad leveret
nr. 750 af 2.843 Restauranter i København
Prisklasse: 9 $ - 109 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 13. august 2021 fra mobile enheder

Gode bruger med et godt udvalg og meget mulighed for at kombinere. Vi var der en stille aften men kan godt forestille os at der kan blive larm i lokalet med meget mennesker

Dato for besøg: august 2021
Tak, 140christophr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 61 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021 fra mobile enheder

Ventetiden var alt alt for lang, gik også en evighed om at få noget drikkelse. Maden var en rigtig dårlig oplevelse, i 3 ud af de 4 burgere vi bestilte var bøfferne nærmest rå indeni. Musikken var så høj derinde, man knap nok kunne have en samtale.

Dato for besøg: august 2021
Tak, K4045HHthaisp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2021 fra mobile enheder

Familie med store teenagere. Virkelig lækker og velsmagende burgere, crispy chicken, cheese and bacon, fries, curly fries og løgringe. God kraftig aioli. God service. Super venlig betjening. Hyggeligt sted. Et af de steder vi husker til næste besøg i storbyen.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Mari-Ann D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2020 fra mobile enheder

Fantastisk, lækker mad.

Servitricen som stod og tog imod var vist lidt presset, og det gik lidt ud over hendes attitude.
Men stemningen er ellers fed her, og maden smager simpelthen så godt! Man finder ikke mange steder der har en bedre burger.

Servicen er ellers fantastisk og personalet (udover hende der tog imod) er så venlige og hjælpsomme.

Vil til enhver tid anbefale at spise her på denne hyggelige og meget prisvenlige burgerbar.

Dato for besøg: oktober 2020
2  Tak, Anhope
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FannyB1076, Andet hos Grillen Burgerbar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. oktober 2020

Hej Anhope

Tusind tak for din henvendelse og dejlige feedback.
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse på vores burgerbar.

Vi håber, snart at se dig igen.

Dbh. Grillen Burgerbar

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. november 2019

Vi spiser på grillen tit, og aldrig har jeg oplevet noget negativt! Jeg elsker alle burgerne, og restauranterne er fabelagtige! Jeg anbefaler tit Grillen og skal spise der igen i aften

Dato for besøg: november 2019
Tak, Sif F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FannyB1076, Gæsteansvarlig hos Grillen Burgerbar, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. december 2019

Kære Sif
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du anbefaler os til andre, og vi håber at se dig snart igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Grillen Burgerbar, kiggede også på

 

Har du været i Grillen Burgerbar? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering