Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Vesterbro med Bo

Vesterbro med Bo ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Spændende og personlig tur med fortællinger om et langt liv i et hårdt... læs mere

Anmeldt for 1 uge siden
Gitte B
fra mobile enheder
Et ærligt tilbageblik på rå og voldsom fortid

Mia var min guide en bidende kold fredag aften i December, men hurtigt glemte jeg kulden, for Mia... læs mere

Anmeldt for 4 uger siden
benedictes2023
Læs alle 137 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Medlemsvurdering
132
5
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
132
5
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 137 anmeldelser
Anmeldt d. 26. november 2022 fra mobile enheder

Meget spændende livshistorie fortalt af guiden Philip! Var på rundtur med ham i det indre København og fik et indblik i hans liv som har været fyldt af kriminalitet, stofmisbrug, hjemløshed, svindel og meget mere af det barske. Philip tager dig med på gåtur gennem København og du inviteres med i hans liv gennem hans fortælling.
Kan klart anbefales!

Dato for oplevelse: november 2022
Tak, Pernillenullepeterse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 26. november 2022 fra mobile enheder

Min teenage-søn og jeg var med på en guidet tur med Philip. Han er en fantastisk formidler og fortæller hudløst ærligt om han liv og giver sig tid til at svare på spørgsmål. Vi er begge meget imponerede over det drive der er i ham, som gør at han kunne give os denne oplevelse mindre end et år efter at han har brudt sit mønster. Vi hepper på Philip!

Dato for oplevelse: november 2022
Tak, 203triner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 25. november 2022 fra mobile enheder

Endnu en fantastisk tur gennem byen. Denne gang med Jan på tur i Pisserenden. Jan er en fantastisk fortæller. Ærlig, åben, skarp og med mange virkelig sjove og underspillede anekdoter. Man kan ikke undgå at blive berørt og få tanker om end liv og livsbane. Af hjertet tak <3

Dato for oplevelse: november 2022
Tak, Geske F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 20. november 2022 fra mobile enheder

En helt igennem fantastisk og gribende tur med Sami. Vi var meget taknemmelige for den åbenhed og ligefremme tilgang som Sami havde. Vi fik virkelig en øjenåbner. Kæmpe tak for Sami og Gadens Stemmer.

Dato for oplevelse: november 2022
Tak, Ursula S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. november 2022 fra mobile enheder

Var på tur med Sami, det var utrolig spændende at høre hendes historie, selvom den var meget barsk, hun er en god fortæller. Spændende at komme rundt på byvandring. Kan klart anbefales.

Dato for oplevelse: november 2022
Tak, Diana J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser