Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mad”
Anmeldelse af South Harbour Cafe

South Harbour Cafe
nr. 633 af 2.928 Restauranter i København
Kvarter: Det ydre Vesterbro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det ydre Vesterbro
Anmeldt 16. september 2018 fra mobile enheder

Super lækre sandwich pandekager
Ligeledes er deres dessertpandekager med nutella et must have !
Dejligt med liv og kvalitet i Sydhavnen ❤️

Dato for besøg: september 2018
Tak, JaneD1801
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 28 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2018 fra mobile enheder

Første gang jeg var på cafeen, og bestemt ikke sidste gang jeg kommer her.
Fantastisk lækker mad fra Marocco. Hjemmelavet og godt.
Super fin og venlig betjening.
Jeg fik bl.a. forskellige salater, super lækkert.
Kommer snart igen

Dato for besøg: september 2018
Tak, Joan P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2018 fra mobile enheder

Vi sætter os ved et. Bord. Servitricen for to gange forbi vores bord uden et ord. Vi tænker hun vel kommer med et menukort. Vi venter. Og venter. Og venter. 15 min går. Intet sker. Vi spørger så en anden gæst som oplyser at det et cafeteria stil. Ligesom på et plejehjem skal man selv gå ind og bestille.

Vi gider ikke vente mere og går. Stedet reklamerer for at have været kåret til Københavns “bedste cafe” i 2018. Det må være blandt restauranter der ligger på samme adresse med samme navn.

Vi kommer ikke igen til et sådant er sløvt foretagende, det ikke engang gider at fortælle at de ingen service har.

Vi anbefaler i også bliver væk!

Dato for besøg: juni 2018
5  Tak, Mouritsenbrunnen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. marts 2018 fra mobile enheder

Vi tog en kop kaffe og et stykke hindbær cheesecake. Mums, det var godt. Der var også lækre marokkanske retter / brunch, som duftede fantastisk og så lækre ud. Dem skal vi forbi snart og smage. Rigtig hyggelig stemning og god betjening.
Kan stærkt anbefales!

Dato for besøg: marts 2018
Tak, FamilyAndresen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. marts 2018 fra mobile enheder

Havde læst flot anmeldelse af cafeen i en avis, så jeg lokkede en kollega med til frokost. Vi blev ikke skuffede. Den spændende (og for mig) særlige frokostsandwich med et overflødighedshorn af fyld smagte virkelig dejligt. Jeg lod ekspeditionen vælge - men man kan også vælge selv. Kan kun anbefale et besøg. Jeg vil selv forbi igen om nogle måneder - så vil jeg prøve at sidde udendørs på deres lille terrasse.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, LKjer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på South Harbour Cafe, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i South Harbour Cafe? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering