“Frokost i kolonihaven”

Kvarter: Østerbros
Restaurantoplysninger
Kvarter: Østerbros
Anmeldt 9. august 2021

"Store forventninger", titlen på Dickens berømte roman, kunne også være en overskrift. Men forventningerne blev ikke opfyldt til fulde. Gro Spiseri ligger midt i tagfarmen, hvor foreningen ØsterGRO dyrker økologiske grøntsager, holder høns og passer bistader. Lugning er åbenbart ikke foreningens spidskompetence, for tagfarmen minder mere om en kolonihave, hvor ejerne har tabt lysten til at vedligeholde den. Drivhuset, hvor Gro Spiseri bænker gæsterne ved langbordet (hvor man sidder meget tæt), giver også indtryk af manglende interesse for planternes ve og vel. Tomatplanternes pletvise gule blade signalerer i hvert fald mangel på grønne fingre. Man sidder tæt, og jeg fik mindelser om et kollegiekøkken eller barndommens lejrskole med umage tallerkener og blikbestik. Forløbet blev godt introduceret af den venlige engelske vært, der fortalte om fokus på genbrug, hvilket også blev afspejlet af de skårede skåle, som min forret og dessert blev serveret i. Efter en vis ventetid kom første ret på bordet bestående af en velsmagende tomatconsommé. Næste ret lod også vente på sig, men viste sig at være ventetiden værd (bortset fra et enkelt stykke sejt blæksprutte - muligvis fordi den var skåret forkert ud). Efter endnu en undskyldning for ventetiden kom desserten på bordet, og den viste sig at være ganske velkomponeret. Konklusionen er, at maden er ganske velsmagende, men retterne er meget små. Eksemplificeret ved forretten, som mere havde karakter af en appetizer. Ventetiden mellem retterne er lidt påfaldende, når antallet af gæster er begrænset til 24 forudbestillinger. Trods velsmag trækker forholdet mellem den meget høje pris og retternes størrelse, omgivelserne og ventetiden og lejlighedsvise sjuskede anretninger ned, så det kan ikke blive mere end karakteren 3 fra mig.

Dato for besøg: august 2021
    • Mad
Tak, EjvindR
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 13. juli 2021 fra mobile enheder

Vi har spist der to gange i løbet af sommeren. Det har været meget venligt personale, stedet er rigtig hyggeligt og maden er god. Men hvis man har lidt appetit, så er man stadig sulten når nan går derfra hvilket trækker dem ned. Det er ærgerligt de ikke supplerer retterne med lidt brød eller lign., som andre restauranter i den prisklasse ville gøre, så man opnår en mæthed, for maden er god der er bare ikke nok.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, 474michaelNj
Anmeldt 11. oktober 2020 fra mobile enheder

Omgivelserne er smukke, men maden var desværre ikke god. Smagskombinationerne fungerede ganske enkelt ikke og konsistensen var ofte meget mystisk. Retterne var meget små og ift. pris levede det slet ikke op til forventningerne.
Værtinden var rigtig god - kokken der præsenterede maden virkede træt og opgivende.
Vi kommer ikke til at anbefale stedet til andre.

Dato for besøg: oktober 2020
2  Tak, D8923BLidam
Anmeldt 14. juni 2020 fra mobile enheder

Godt jeg havde nået at spise lidt morgenmad hjemmefra. For så lille bitte en option morgenmad har jeg aldrig set. En skefuld yoghurt i en stor dyb tallerken to spsk smagsløs rabarber halløj. Meget lidt hjemmelavet ricotta ost og en lille klat smør- alt til deling. To skiver surdej og tre skriver rugbrød. Men dog en hel kardemomme snurre til hver... MEGET skuffende, især med de muligheder de har. Vildt hyggeligt sted, masser af grønt de li ku hive op af jorden. Der stod os på hjemmesiden man ville få en rundvisning, men det fik man ikke!
Ærgerligt at have så fint et sted og så tá røven på folk. 260kr for “morgenmad”.

Dato for besøg: juni 2020
1  Tak, TanjaD41
Anmeldt 15. november 2019 fra mobile enheder

En dejlig aften med seks utraditionelle retter, god uformel atmosfære og engagerede medarbejdere. En anderledes opløftende kulinarisk oplevelse i originale rammer, der til fulde står mål med ‘byfarmens’ ambitioner. Tak til det verdenskulturelle hold, canadier, græker, italiener, portugiser og pakistaner!

Dato for besøg: november 2019
Tak, troelsZanzibar

Rejsende, der kiggede på Gro Spiseri, kiggede også på

København, Sjælland

Har du været i Gro Spiseri? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering