Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer kigger på dette hotel
Booking.com
92 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 24.08.22
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
92 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 25.08.22
Agoda.com
44 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 24.08.22
Hotels.com92 US$
travelup.com69 US$
Travelocity92 US$
Vis 16 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere for ét værelse med variable opholdsregler som oplyst af ejendommen og afspejler værelsespriserne pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.764)
Filtrer anmeldelser
1.764 resultater
Medlemsvurdering
820
543
207
107
87
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
820
543
207
107
87
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
11-16 af 1.764 anmeldelser
Anmeldt d. 1. august 2021

Skønt hotel tæt på det vi ønskede i kbh..Hotellet var pænt og rent, og betjeningen var i top, både telefonisk og på hotellet.. Dejligt at kunne tage afsted med 3 halvstore børn, og være på sammen værelse og alligevel med en smule privat liv.. Jeg kan varmt anbefale dette hotel..

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, Y7562CWinfo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 31. juli 2021

Super beliggenhed.Mange muligheder for underholdning.Tv,spil,svømning m.m. Hyggeligt både ude og inde.Venlig og hjælpsom personale.pæne værelser ,Dejligt at bad og toilet var adskilt.Støjsvagt ingen larm fra biler.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, lbnkunst
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 27. juli 2021

Dejlige veloplagte medarbejdere, der ydede god service. Der var begyndende skimmelsvamp i loftet i baderummet, og der var ikke særligt rent på værelset. Alt i alt var der god stemning, og det eneste, der trækker ned var housekeeping, der bankede på 8.53 på udtjekningsdagen og åbnede døren, mens vi var ved at gøre is klar og tage tøj på.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, annarie2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. juli 2021

familietur med et barn, to unge og en mor.
Venligt og hjælpsomt personale
God stemning og masser af liv i fællesområderne
Et rigtig godt sted at bo, også med børn.
I gåafstand til det centrale København og med Vesterport lige om hjørnet.

Dato for ophold: juli 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, kaneb166
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. juli 2021

For mange myrer på tag værelse og terrassen og vi fortalte det men intet blev gjort og som de 3 dage gik kom der flere og flere på værelset .. ved godt det er et hostel men det her virkelig det mindste værelse vi har haft

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, mariannevogelius
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser