Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skøn frokost”
Anmeldelse af Restaurant Schonnemann

Restaurant Schonnemann
nr. 25 af 2.843 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 13. august 2021 fra mobile enheder

Har i dag for første gang besøgt Restaurant Schønnemann på Hauser Plads i København.
Fantastisk dejlig mad, stort øl og snaps udvalg og rigtig sød betjening af Jeanett.
Tak for en god oplevelse og på gensyn.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Ringgardt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (221)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 221 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021 fra mobile enheder

En helt igennem fantastisk oplevelse.
Sammen med gode venner besøgte vi Schønnemann.
Maden er i topklasse, betjeningen er meget professionel, og venlig.
Udvalget af både mad og drikkevarer er enormt.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, clausb2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021

Smagfuldt klassik smørrebrød, som er super lækkert og perfekt. Der er stor fokus på snapse, hvor der er bredt udvalg, samt god betjening herved.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Sbro98
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2021

1. juni var min journalistkollega og jeg til frokost hos Schønnemanns. Og som så mange gange før, en kulinarisk oplevelse.
Vi fik karrysild, fiskefilet med hjemmerørt remoulade og et stykke med tatar.
Specielt tataren, som er en af Michelin-kokken Michel Roux Jr. signaturretter fra hans restaurant i London. DEN skal prøves. ALDRIG har et stykke med tatar smagt SÅ godt.
Og så betjeningen, som er venlig og afslappet.
Det var nok den bedste frokost jeg nogensinde har fået på en restaurant.
Og så er der piskefløde til kaffen, fru Mortensen.
Også dejligt, at man kan få Harald Jensen brændevin hos Schønemann.
Vi kommer 100 procent sikkert igen.

Dato for besøg: juni 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, spidsmus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. maj 2021

Vi var to par der spiste frokost her Kr. Himmelfartsdag, og det var en god oplevelse med dejlig mad. Restauranten var helt fyldt, men tjenerne var meget opmærksomme og maden kom hurtigt. Vi fik god hjælp til at vælge drikkevarer, der passede til maden, og vi havde nogle gode og hyggelige timer her. Det er et lidt spøjst sted, men man føler sig godt tilpas. Eneste minus var, at frikadellerne, vi bestilte, var rå indeni. Til gengæld var koldskålen helt fantastisk!

Dato for besøg: maj 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, S_Hvass
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Schonnemann, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Schonnemann? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering