Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost”
Anmeldelse af Selma

Selma
nr. 58 af 2.809 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 200 $ - 445 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Vi fik 2 retter hver med matchende øl og et sæt snaps. Alt var super godt. Betjeningen var fin og nærværende. Eneste minus er lokalerne som mangler lidt et element af “hygge”.

Dato for besøg: september 2020
Tak, RoccoAbramovich
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 116 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2020 fra mobile enheder

Super god smørrebrød, det er det da. Men ved de hvad de skal tage for det

Synes det smager super godt, var bare ikke ved at falde bagover. Så det er worth a visit, men altså, vildere er det heller ikke.

Dato for besøg: august 2020
Tak, markuselbergCPH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Dining-week tilbud med 10 retter for 500kr. Det antal retter tager lidt tid at konsumere, men det er svært at nyde maden når man sidder i den grimmeste kælder vi har oplevet og tilmed på ekstremt umagelige stole. Vi tror det skal være "Kitsch", men for os var det bare kikset. Maden er faktisk glimrende selv om nogle retter er for små. Hold jer væk fra kælderen og tag selv stol med.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, 569villys
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Min søn Mads og jeg (Peter) har fulgt Selma, fra før de fik en Michelin BiB Gourmand, og det er HELT utroligt, hvad Magnus og hans køkken formår at kreere. SÅ SUPER LÆKKERT alt sammen ... med respekt for traditionelt dansk smørrebrød, men hele tiden med et unikt tvist af inspiration, der bare gør retterne endnu mere lækre og forkæler både din syns- og smagssans.
Og Emil, Rasmus og Simon i restauranten gør ethvert besøg til en fest, for selvom Selma har sin velfortjente BiB, er der intet snobberi - med mindre kunderne forventer det :-)))). Tjenerne er både mega professionelle og supersøde og hyggelige over for os, der holder af den mere frie tone.
Og det bedste af det hele: Alt i alt er den unikke oplevelse hos Selma slet ikke dyrere, end hvis du spiser frokost på en af de andre kendte og gode - men traditionelle - danske frokostrestauranter.
Så GO, GO, GO og besøg dem ... både Mads og jeg er så lykkeligt mætte, hver gang vi går derfra og aftaler hver gang, hvornår vi skal komme igen.
Det vil I også gøre :-)
God fornøjelse ...

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, peterJ9129DD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020

Smørrebrød i særklasse, 10 små serveringer, alle med fokus på dejlige smagsoplevelser, gav et godt indblik i køkkenets formåen. Professionel, venlig og omsorgsfuld betjening gav lige en ekstra dimension

Dato for besøg: juni 2020
Tak, AnjaRasmussen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Selma, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i Selma? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering