Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok - men svag betjening”
Anmeldelse af Københavner Cafeen

Københavner Cafeen
nr. 224 af 2.928 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 69 $ - 215 $
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Indre By
Anmeldt 4. marts 2018

Vi var her for til en frokost som vi havde bestilt via en SmartBox (Superman værdi 399)
Da vi ankom havde vi en forventning om frokost med sild mm, men fik at vide at det var til biksemad. Vi måtte bruge den første tid op at "bevise" hvad der stod på smartBox hjemmeside - en diskussion som var mindre relevant da pris var stort det samme og restauranten ellers var ret tom.
Ærgerligt at starte en frokost med mistillid og på forhånd havde de 2 damer i baren dermed ødelagt vores oplevelse lidt.
Da frokosten var til en middel oplevelse og dette altså trækker ned - så ender vi desværre på 2 ud af 5.
Næste gang spiser vi et andet sted - der er heldigvis andre steder i København hvor der serveres frokost.

Dato for besøg: marts 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, pladeKusken
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sune H, Chef  hos Københavner Cafeen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. marts 2018

Hej

Som det også fremgår af Smartbox’s hjemmeside, så indeholder gavekortet “Superman”en sildemad og derefter en gang biksemad. Vi har også en anden Smartbox, “Smag på Danmark” der indeholder en klassisk frokost anretning.
Det er desværre ikke muligt at bruge Smartbox gavekort til at vælge frit fra vores menu, men man kan så vidt jeg er informeret kontakte Smartbox og ombytte dem der.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (257)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 257 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2017

Vi fik 2 stk. smørrebrød hver og kunne absolut ikke spise mere. Stykkerne var veltillavede og helt i top. Hyggeligt sted med fin betjening.
Priserne var ganske høje, men formodentlig tilsvarende for andre lignende steder.
Snapsen synes jeg var dyr.
Men alt i alt en fin oplevelse og vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: september 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Bjarne S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2017

Her skal man simpelthen bare tage platten, så får du den gode gamle danske frokostoplevelse, og der er rigeligt mad. Jeg kommer igen det er sikkert. Jeg kan anbefale at tillade lidt ekstra tid og nyde på gode øl og snaps til maden. Personalet elsker tydeligvis deres job, og det er tydeligt at man som gæst er velkommen, udvalget er stort og til aften kan man få de fleste danske klassikere, men til frokost anbefales platten.

Dato for besøg: juli 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, HeineHustedH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2017

Først og fremmest er det her en lille perle i en af Københavns sidegader. Vi blev anbefaldet denne restaurant på Free Walk, og må sige at den var besøget værd. Servicen er i top, smilende og service minded tjener, et lille hyggeligt sted.
Maden var udsøgt og der var rigeligt af det, så man har svært ved at spise op men helt klart pengene værd.

Dato for besøg: juli 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Michelle L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017 fra mobile enheder

Absolut hurtig servering og rigtig god dansk mad i rigelige mængder.
Sød og venlig personale.
Vi kommer her helt sikkert igen.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Thomas T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Københavner Cafeen, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Københavner Cafeen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering