Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mad og smuk restaurant”
Anmeldelse af Zahida

Zahida
Reservér bord
2
lør. 15/8
20:00
nr. 15 af 2.821 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 8 $ - 40 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 5. juli 2020

Fantastisk flot restaureret, med masser af lys og smukke farver.
Maden var upåklageligt har både fået butter chicken og Mama's house burger. Masser af smag, og smukt anrettet.

Udover er servicen også god. De er opmærksomme, professionelle og altid i godt humør.

Kun positivt at sige herfra.
Og god lokation også.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, KatrineESoerenden
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
bobbya509, Owner hos Zahida, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. juli 2020
Google Oversæt

Katrine, thanks for such kind words. We are always striving for perfection at Zahida! you guys were also fantastic guests which made it all the more easier. We look forward to your next visit.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.132)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

18-22 af 1.132 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020

Nu har jeg efterhånden spist på Zahida en del gange. Og jeg er aldrig blevet skuffet. Maden er altid helt i top og man kan mærke den gode familiære stemning. Her går du ikke galt i byen Jeg er fan

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Mark A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
bobbya509, Owner hos Zahida, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. juli 2020
Google Oversæt

Mark you hero, we massively appreciate all your support over the last few years and you will always have a place in our hearts! see you very soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. juli 2020 fra mobile enheder

Bedst butter chicken og burger i København, hvis i skal have den bedste autentiske service og stemning kom til Bobby og shanes lille perle i København.
Elsker det her sted, og kommer helt sikkert igen

Dato for besøg: juli 2020
Tak, G6848EBnicol
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020

Vi havde bestilt take-away derfra, da vi spiste sent og så at de lukkede tidligt. Vi kom derind og blev spurgt om vi havde lyst til at sidde og nyde den, hvilke vi sagde ja tak til.

Mega sød og venlig tjener, som gav god plads. Maden kom hurtigt fordi vi jo havde bestilt hjemmefra. Vi havde begge bestilt butter chicken som smagte pragtfuldt og var en fin portion og super velbalancerede. Vi bestilte en flaske vin til som vi fik lov at tage med hjem efterfølgende. Vi fik ligeledes resterne med.

Det eneste downside af hele oplevelsen var indretningen og interiøret derinde. Men det påvirker desværre bare lidt oplevelsen.

Kommer helt sikkert igen :D

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, KristineDybendal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2020

Fik nok den værste butterchicken nogensinde..

Bestilte butterchicken og en burger med deres "masala" pomfritter.. pomfritterne var for det første uspiselige? Masala are you kidding me, der var intet specielt over dem de var ikke til at tygge på.

Butterchicken som jeg elsker og er min livret var en skuffelse. Risene til den var seriøst som taget fra BUNDEN! af gryden og var hårde som sten og nogle steder sorte. Gider ikke engang bruge tid på at beskrive selve butterchicken retten men hvis du elsker dig selv og din krop så spis ikke den ret. Burgeren var ja ikke en burger.. ved ikke hvad jeg skal kalde det. Er SÅ skuffet og det er sidste gang jeg spiser der. Smed maden ud.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Thrillerkillah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Zahida, kiggede også på

 

Har du været i Zahida? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering