Laveste priser for dit ophold
Booking.com
1.320 US$
Refusionsberettiget før ons. 13. dec.
Hotels.com
1.321 US$
Refusionsberettiget før tor. 14. dec.
Få bonusser med One Key
ZenHotels.com
1.204 US$
Expedia.com1.321 US$
Priceline1.320 US$
Trip.com1.326 US$
Vis 17 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldelser (1.191)
1.191 resultater
1.027
1.027
5-10 af 1.191 anmeldelser
Anmeldt d. 10. september 2023

Super dejligt ophold fra start til slut. Vidunderligt værelse med dejlig terrasse og skøn mad. Venligt og imødekommende personale. Dejligt fitness og spa. Rooftop perfekt og med dejlig udsigt og service

Dato for ophold: september 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, andersbrux
Maria Oldenbjerg, General Manager hos Nimb Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. september 2023

Kære andersbrux
Tusind tak for jeres besøg på Nimb og hvor dejligt at høre I havde et perfekt ophold hos os.
Jeg vil glæde mig til at dele jeres fine tilbagemelding med mine dygtige kollegaer.
Tak for at dele jeres oplevelse på Tripadvisor - vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. september 2023

At bo på Hotel Nimb, at have Tivoli liggende i baghaven, hvor man bare kan slippe børnebørnene løs, er en oplevelse alle burde have. At kunne trække sig tilbage til sit værelse for en stund, hvorefter man igen er klar til at indtage Tivoli, er en oplevelse som transcenderer begge dele. Selve hotellet er en oplevelse i sig selv, som er svær at opsummere i få ord. Alt er perfekt.

Dato for ophold: september 2023
Tak, boergerosenberg

Kære boergerosenberg
Tusind tak for I valgte at besøge Nimb med jeres børnebørn.
Det var rigtig dejligt at se jer og det glæder mig I havde et skønt ophold hos os.
Det er dejligt at læse jeres fine tilbagemelding og at I skriver "alt er perfekt", gør mig meget glad.
Jeg håber vi ser jer og børnebørnene igen - halloween og Jul er så pragtfulde sæsoner at besøge med børn.
På snarligt gensyn.

Anmeldt d. 16. juli 2023

Ord rækker ikke. At bo på Nimb er ikke mindre end fantastisk. Alt er perfekt fra ankomst til afrejse møder du et fantastisk
personale der gør alt - simpelthen alt for st du føler dig velkommen, forkælet og godt tilpas. På Nimb forstår de virkelig at gøre dit ophold helt perfekt.
Vi elsker at bo og være på Nimb hotel. Glæder os til vi igen skal tjekke ind på Nimb et par dage i oktober.
Speciel tak til dig Anna, du er en ener og gør altid vores ophold til noget helt specielt.
Også stor tak til dig Uffe, du er virkelig alle tiders skønneste concierge.
Tak til vores fantastiske tjenere ved fredagsrock arrangementet den 14. juli.
Og tak til alle vi mødte for smil og venlighed.
På gensyn.

Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, frisch2020
Maria Oldenbjerg, General Manager hos Nimb Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juli 2023

Kære frisch2020
Tusind TAK for besøget på Nimb og for jeres FANTASTISKE anmeldelse på Tripadvisor.
Alle jeres positive kommentarer, gør mig utrolig glad og jeg lover at dele det med hele holdet på brasseriet, Uffe og Anna! Du har helt ret - det er menneskerne man møder, der gør en kæmpe forskel og på Nimb er vi meget heldige at have mange søde og dygtige kollegaer.
Vi glæder os meget til at se jer igen og jeg ønsker jer en dejlig sommer.
De varmeste hilsner fra

Anmeldt d. 15. juli 2023 fra mobile enheder

Der kan skrives en roman om hvor gennemført servicen på NIMB er.

Det nemmeste er bare at sige Tak

1) Tak for at behandle jeres gæster i øjenhøjde

2) Tak for at være usnobbet

3) Tak for to overnatninger på højeste niveau

4) Tak for at jeres køkken formår at forny sig men samtidigt værne om jeres klassikere

5) Tak for helt fantastiske tjenere til TV2 koncerten

6) Tak for Anna

7) Tak for Champagne

Vi ses til oktober igen

Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste med familie
3  Tak, MrErichsen

Kære MrErichsen
Tusind tak for jeres ophold på Nimb og for jeres meget flotte anmeldelse på Tripadvisor, det er utrolig værdsat.
Alle jeres fine punkter gør mig utrolig stolt og jeg vil glæde mig til at dele jeres ros med resten af holdet på Nimb.
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen tilbage til Nimb i Oktober.
De varmeste hilsner fra

Anmeldt d. 1. maj 2023

Det bedste hotel i hele DK. Kan ikke forestille mig at bo på andet. Servicen var i top fra vi ankom til vi tog afsted igen. Alt var der styr på og alle medarbejder var til for dig og ydede en super service

Dato for ophold: april 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, chj222
Maria Oldenbjerg, General Manager hos Nimb Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. maj 2023

Kære chj222
Tusind tak for I valgte at overnatte på Nimb og for jeres meget flotte anmeldelse på Tripadvisor.
Det glæder mig meget at høre I havde et fantastisk ophold og at I føler jer velkomne hos os - sådan skal et være! :-)
Tak igen for de fine ord - vi glæder os meget til at byde jer velkomment tilbage til Nimb.