Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende”
Anmeldelse af Bastards

Bastards
Reservér med
Bastards er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 271 af 2.928 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 2 $ - 6 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Vi er lokaliseret i hjertet af københavn, tæt ved Tivoli og den ikoniske biograf, Palads. Menuen ændres regelmæssigt, da vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, hvis filosofi også er økologi og bæredygtighed Vi f**ker ikke rundt med vores grønsager og vi behandler vores kød med respekt #oldschool - born as bastards, raised as gentlemen
Anmeldt 1. august 2018 fra mobile enheder

Restaurant Bastards på Axeltorv er virkelig et besøg værd.
I et område med temmelig dårlige restauranter, bl.a. Jensens bøfhus ved siden af, skiller Bastards sig ud.
De laver rigtig ægte mad med gode friske råvarer. Alt er lavet fra bunden.
Vi fik en fortrinlig Cæsar salat. Stor portion med meget parmesan. Frisk og meget lækker , som den skal være.
Betjeningen var helt i top. Ikke anmassende, ikke for frisk, men lige præcis tilpas afslappet , nærværende og i top.
Gå forbi Jensens bøfhus og slå dig ned her i stedet. Det kan anbefales

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Dittema
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 145 anmeldelser

Anmeldt 10. marts 2018

Dejlig mad og venligt personale. Skulle måske have haft 5 stjerner - men jeg var ikke helt overbevist. Maden var absolut god - men der manglede et eller andet.

Dato for besøg: marts 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, MortenM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2018 fra mobile enheder

2. Besøg og begge har været fantastiske.

Utrolig velsmagende mad lavet på kvalitetsråvarer. Har begge gange fået 3 retter. Menukortet ændres jævnligt efter sæson, men alle retterne vi har fået har levet op til en høj standard.

Altid god og opmærksom service. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, Filip-Rosendal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2018 fra mobile enheder

Vi har besøgt Bastards to gange, og begge besøg har været en fantastik oplevelse. Maden smager skønt og det er tydeligt at råvarerne er af højeste kvalitet. Servicen er ligeledes i top; tjenerne er meget opmærksomme og venlige.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, Bellinchina
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2018

Fantastisk velsmagende og visuel flot anrettet tre retters menu, super tjener betjening fra henholdsvis Jonas og Rene, hyggelig atomsfære og indretning

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Hannah L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Bastards, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Bastards? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering