Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækkert”
Anmeldelse af Cafe Baryl

Cafe Baryl
Få mad leveret
nr. 542 af 2.839 Restauranter i København
Prisklasse: 7 $ - 25 $
Kvarter: Østerbros
Restaurantoplysninger
Kvarter: Østerbros
Anmeldt 9. august 2021

God vafler :-) Det er et sted, du nemt besøger flere gange. :-) Fang solen eller sid inde i den flot dekorerede café.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Kreastiv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 45 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021

Vi besøgte Baryl for nogle uger siden og havde en på alle måder god oplevelse. Vi bestilte forskellige retter, der ankom efter meget kort ventetid. Servicen var helt i top! Det hele smagte utrolig godt og var yderst indbydende anrettet. Der er i høj grad kælet for detaljen. Det er skønt, at der samtidig er fokus på sunde og bæredygtige løsninger, fx sugerør i pap. Baryl er et bevis på, at sund og plantebaseret mad sagtens kan være en ekstraordinær oplevelse. Stedet holder et højt niveau hvad angår service, kvalitet, velsmag og æstetik.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, H9815UFannettem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2021

En hyggelig lille café med sødt og meget professionelt personale. Der var styr på det hele og bestillingen kom virkelig hurtigt. Deres menukort byder på forskellige sunde retter, der både giver muligheder for veganere, allergikere eller folk, der generelt bare gerne vil spise plantebaseret og bæredygtigt. Alt det jeg har fået har været yderst indbydende og smagt virkelig godt. Deres drikkevarer er også rigtig lækre. Desuden er det tydeligt at mærke, at det er en café, der går op i bæredygtighed på alle måder, hvilket er meget inspirerende. Det er bestemt et sted, jeg kan anbefale folk, der søger sund og plantebaseret mad på Østerbro.

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, Nanna J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2021 fra mobile enheder

God frokostanretning
Dårlig juice
Lokationen var meget begrænset af at vi endte indenfor pga ildelugtende affaldsbil, selvom vi ønskede placering ude
Sød betjening
Rimelige priser

Dato for besøg: juni 2021
1  Tak, RikkeHol
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Har spist her to gange og super lækkert hver gang.
Deres mad er farverigt og indbydende.
Jeg elsker at de har et dobbelt glas, så man kan få halv af to forskellige juice.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 819vivil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Baryl, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Cafe Baryl? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering