Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stor smagsoplevelse”
Anmeldelse af Restaurant Brace

Restaurant Brace
Reservér med
Restaurant Brace er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 159 af 2.944 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 13 $ - 118 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 3. oktober 2018

Gennem Tipster havde jeg værdibeviser til deres "signaturmenu". 7 fantastiske serveringer :4*snacks og 3 egentlige retter alle serveret og anrettet meget fantasifyldt.
Canneloni af sprødt kyllingeskind med rørt torsk, "artiskokssuppe/creme" var 2 af snacksne.De egentlige retter var røget ørred med ærteskud, krogmodnet ribeye og frugtsorbet til dessert. Alle meget velsmagende - små portioner , men dejligt hjemmebagt brød opvejede dette. Hyggeligt lokale og venligt personale (kun engelsktalende). Stedet kan så absolut anbefales

Dato for besøg: september 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, perdavidsen2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
UrsulaIzabelW1, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. oktober 2018
Google Oversæt

We are very happy that you came to visit us and appreciate your kind words and recommendation. I hope you will visit us one day for the full experience!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 147 anmeldelser

Anmeldt 14. september 2018

Vores besøg her var en de bedste restaurant-oplevelser vi har haft i København, uanset pris. Både mad og vin var til topkarakter, og betjeningen var venlig og ikke pushy, selvom vi havde valgt den mindre menu, som jo lægger op til mersalg. Vi tilvalgte ost, og der var ingen negativitet at spore da vi valgte at springe et ekstra glas vin til osten over.

Lokalerne er virkelig behagelige, med god plads mellem bordene, og man har bordet hele aftenen, også selvom man vælger den lille menu. Hvis vi absolut skal nitpicke, så kom de første retter lidt hurtigt efter hinanden, men vi er i småtingsafdelingen her. Alt i alt vores nye favoritsted til når det skal være rigtig godt.

Dato for besøg: august 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 432jensa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
UrsulaIzabelW1, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. september 2018
Google Oversæt

Dear Jens,

Thank you for your great review. Your words mean a lot to us!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. september 2018 fra mobile enheder

Stedet er simpethen suverænt. Fantastisk mad der er en Michelin stjerne værdig, og samtig så afslappet en stemning, at man føler sig godt tilpas.

Dato for besøg: september 2018
Tak, JennyRee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ursula Izabel W, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2018
Google Oversæt

Thank you Kenny for your compliments!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. august 2018

Da det var mit første besøg på Restaurant Brace, var jeg spændt på oplevelsen. Jeg blev virkelig positivt overrasket over serveringerne - både råvarer, tilberedning og præsentationen af retterne var helt i top. Virkelig kvalitet for pengene - det er ikke sidste gang jeg besøger Brace!!

Dato for besøg: juli 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, KristianK111
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ursula Izabel W, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. august 2018
Google Oversæt

Thank you Kristian for visiting us and for sharing your experience. We are so thankful for your kind words and proud to have given you a great experience.

Looking forward to welcoming you again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. juli 2018 fra mobile enheder

En madoplevelse udover det sædvanlige. Ville give stedet 6 stjerner, hvis jeg kunne. Det er eneste der er at sætte på stedet er, at deres vin er i den dyre ende. Ellers, fantastisk betjening, udsøgt og overraskende mad, samt i særklasse smuk udførelse. De varmeste anbefalinger herfra...

Dato for besøg: juli 2018
1  Tak, christoffersp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ursula Izabel W, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. juli 2018
Google Oversæt

Christoffer, thank you for sharing your experience! We are thankful for the kind words. Our team hopes to see you again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant Brace, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Restaurant Brace? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering