Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende”
Anmeldelse af Restaurant Brace

Restaurant Brace
Reservér med
Restaurant Brace er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 159 af 2.944 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 13 $ - 118 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 13. august 2018

Da det var mit første besøg på Restaurant Brace, var jeg spændt på oplevelsen. Jeg blev virkelig positivt overrasket over serveringerne - både råvarer, tilberedning og præsentationen af retterne var helt i top. Virkelig kvalitet for pengene - det er ikke sidste gang jeg besøger Brace!!

Dato for besøg: juli 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, KristianK111
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ursula Izabel W, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. august 2018
Google Oversæt

Thank you Kristian for visiting us and for sharing your experience. We are so thankful for your kind words and proud to have given you a great experience.

Looking forward to welcoming you again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 147 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2018 fra mobile enheder

En madoplevelse udover det sædvanlige. Ville give stedet 6 stjerner, hvis jeg kunne. Det er eneste der er at sætte på stedet er, at deres vin er i den dyre ende. Ellers, fantastisk betjening, udsøgt og overraskende mad, samt i særklasse smuk udførelse. De varmeste anbefalinger herfra...

Dato for besøg: juli 2018
1  Tak, christoffersp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ursula Izabel W, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. juli 2018
Google Oversæt

Christoffer, thank you for sharing your experience! We are thankful for the kind words. Our team hopes to see you again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. juli 2018 fra mobile enheder

Stående klapsalve. Vi blev blæst omkuld af det høje service niveau, gode vine og den mest fantastiske mad. ALT spiller hos Brace. Min familie og jeg havde en fantastisk aften med nærmest Noma lignende referencer til mad anretning og nytænkning. Tak for en virkelig sublim madoplevelse.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, danielladivinej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ursula Izabel W, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. juli 2018
Google Oversæt

Thank you Daniella for your beautiful words, it is so appreciated! We are proud to have given you and your family a great evening!

Looking forward to seeing you again

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. juni 2018

Ualmindeligt højt niveau for en ny kommende stjerne på Københavns i forvejen fantastiske kulinariske stjernehimmel. Selektionen af vine var i høj klasse og med stor omtanke fra den vidende og tankelæsende Sommelier. Retterne var komponeret kreativt og yderst smagfuldt, med råvarer der smagte som var de netop plukket fra egen have.

Kommer absolut gerne igen, jeg spår Restaurant Brace en lys fremtid.

Dato for besøg: maj 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Maxim K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ursula Izabel W, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. juni 2018
Google Oversæt

Dear guest,

We are so pleased to hear that you enjoyed the experience offered at Brace. We take your kind words at heart!

Looking forward to meeting you again

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. juni 2018

Fantastisk madoplevelse lige fra første snack til sidste skefuld dessert. Vinmenuen til maden var "vovet" men velvalgt og vi kom rundt i distrikter og lande jeg normalt ikke besøger -men også Rhone og Montalcino var repræsenterede med fine vine. Betjeningen og præsentationen var fin afleveret- afslappet og smilende. Efter min mening finder man ikke bedre value for Money pt i København. Vi ses !
Kim Otte

Dato for besøg: maj 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, kimotte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ursula Izabel W, Owner hos Restaurant Brace, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. juni 2018
Google Oversæt

Dear Kim,

You words mean so much to us. Thank you for taking the time to share your experience! We hope to see you again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant Brace, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Restaurant Brace? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering