Den 19. Juli 2023 valgte min søster og jeg at gå ud at spise om aftenen. Valget faldt på “det simrer” på Melchiors Plads, Østerbro. Jeg har været der før, og jeg er aldrig blevet skuffet. Maden er fremragende og indehaveren sætter med sit eget eksempel en høj standard for betjeningen. Vi valgte at få en snack tallerken til deling sammen med et glas cava. Så kunne vi sidde og få ordnet verdenssituationen, mens vores hovedret blev færdig.
Snack tallerkenen var lækker. Der var hummus, kimchirørt mayonnaise, chorizo, tyndt skåret skinke, ost og naturligvis oliven, saltede mandler og lækkert surdejsbrød. Til hovedret valgte vi begge dagens ret, som var en porchetta, der var så mør, at man kunne tygge den med øjenlågene, og til den var der stegte kartofler, coleslaw og en rørt chilimayonnaise. Superlækkert. Jeg ville egentlig have haft en pasta puttanesca, men som indehaveren sagde, så kunne jeg jo altid få den en anden gang. Til porchettaen tog vi et glas rødvin, som var ret kraftig men også meget velsmagende til retten. Det var et dejligt måltid i hyggelige omgivelser og med en betjening, som man godt kunne ønske sig andre steder. Den var hverken opstyltet eller lemfældig men kun venlig ig behagelig. Vi sluttede måltidet med en kop kaffe og en sambuca.
Thomas og hans team har skabt et meget hyggeligt og charmerende sted, hvor man har lyst til at komme igen og igen!!