“God mad og service!!!”
Anmeldelse af Ristorante L'Imperatore

Ristorante L'Imperatore
nr. 507 af 3.637 Restauranter i København
Prisklasse: 10 kr. - 400 kr.
Kvarter: Østerbros
Restaurantoplysninger
Kvarter: Østerbros
Anmeldt 6. oktober 2023

Min mand og jeg var i går på L’imperatore. Vi havde købt en Spotdeal til 199 kr. vi var noget
bekymrede, da vi efter at have købt dealen, læste de dårlige anmeldelser . Vores bekymringer blev dog gjort fuldstændig til skamme. Vi blev modtaget af en yderst venlig tjener( sønnen af ejeren) under hele besøget følte vi os fint taget af. Det var hverken for anmasende eller for lidt. Alle 3 retter var helt i top . Inden forretten fik vi lækkert lunt brød og oliventapanade. Vi fik 2 forskellige forretter, sashi ribeye til hovedret, min mand med pebersovs , jeg med svampesovs.Kødet var medium stegt, som vi ønskede og meget mørt. Til dessert tiramisu. I det hele taget en virkelig fin oplevelse med en rigtig stemning af Italien. Bestemt et sted, vi kan anbefale.

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, Jakob K
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 1. oktober 2023

lange ventetider på servering. uopmærksomt personale.
utrolig meget støj i lokalet.
Forretterne kom efter 3)4 time og var 0k. efter endnu 3/4 time kom hovedretten: kødet var råt!! Det om tilbage efter lannnng tid med kolde kartofler. Den ene var ok, den anden stadig rå, måtte sendes ud igen og efter mere ventetid nogenlunde. Desserten var i orden. Så prøvede vi på at komme til at betale. Først da vi havde rejst os og taget overtøj på. lykkedes det.
Mit råd vil være: lad være med at tage imod flere gæster, end I kan overkomme!

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
Tak, Kirsten T
Anmeldt 20. juli 2023

Startede med at blive mødt af én “tjener” der modtog os med en spøjs velkomst informere af “har I bestilt - nå men så bare sæt jer her”.
Vi sætter os ved et støvet bord hvor vi må tørre læderstolene af for gamle madrester, der er kalkpletter på alle glas og al bestik og yderligere støv nede i glassene.
Vi får forret - cherrytomater med burrata - som ligner den har stået klar i flere timer da salaten er lunken og slatten, brødet var usmageligt og oliventapanaden skilt for olien.
Derefter modtager vi, hvad de har lovet er “verden bedste kød”, Ribeye med rosmarinstegte kartofler, padrons, tomatsalat og to saucer. Kødet anede vi ikke kunne blive så tørt og gråt -så langt fra mediumstegt som vi havde bedt om. Padrons var enormt stærke, selvom tjener havde sagt ordret “jeg tror ikke de er stærke, selvom jeg normalt ikke serverer”. Rosmarinstegte kartofler var ikke stegte, men daggamle bløde og våde køleskabskartofler og uspiselige. Tomatsalaten var melet og bearnaise var ikke hjemmelavet og trøffelsauce var ligeså tynd som vand.
Vi valgte simpelthen at melde ud, at vi gik og ikke ville lægge en krone. Det var en uspiselig omgang og vi vil virkelig ikke anbefale dette sted til nogle.
Fik kun taget et enkelt billede da vi ikke havde lyst til at forevige denne oplevelse.

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Asta C
Anmeldt 5. juli 2023

Skaldyr var desværre fuldstændig overtilberedt og gummiagtigt på trods af flere forsøg fra kokkens side.. En del af selskabet måtte opgive at spise det.

Dato for besøg: juli 2023
Tak, 264elisabetht
Anmeldt 21. maj 2023

Hvis man som os elsker Italien så er Restorante Lìmperatore lidt som at være der. Rigtig god mad, venlig betjening og god stemning. Tak for endnu en god oplevelse. kan absolut anbefales

Dato for besøg: maj 2023
Tak, Discover32322762720

Rejsende, der kiggede på Ristorante L'Imperatore, kiggede også på

Har du været i Ristorante L'Imperatore? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering