Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ravelinen levede nok engang op til vores forventninger.”
Anmeldelse af Restaurant Ravelinen

Restaurant Ravelinen
nr. 40 af 2.839 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 12 $ - 35 $
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Levering, Udendørsservering, Reservationer, Takeaway
Kvarter: Christianshavn
Anmeldt 11. august 2021 fra mobile enheder

Som så mange gange før, og nu nærmest en fast tradition, valgte jeg at fejre min fødselsdag for familien på Ravelinen. Nok engang blev alle forventninger indfriet. Mad, betjening, samt placeringen med fri udsigt over søen, bekræftede nok engang at Ravelinen er et sikkert valg, og derfor anbefalelsesværdigt

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Pierre Lundby J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (499)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 501 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021

Blev anbefalet af en ven, som roste stedet meget, hvilket jeg kan bekræfte. Maden var i top og smagte super godt. Utrolig søde og smilende tjenere, som var meget opmærksomme på vores besøg. Kan kun anbefale stedet. Nb. jeg tror de har fået en stamkunde mere :-)

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 561paws
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021

Endnu en gang overbeviste Ravelinen med utroligt lækker mad. Tre skønne retter deriblandt den lækreste wienerschnitzel, jeg nogensinde har fået serveret på en restaurant. Maden er klassisk med et fint moderne udtryk.Det er ikke et billigt sted, men kvalitet for pengene. Læg så oveni, at stedet er charmerende og hyggeligt og ligger smukt, så udsigten supplerer den skønne mad på bedste vis. Betjeningen hed denne aften Benjamin og han skal have mange roser for sin helt igennem opmærksomme, venlige og professionelle indsats. Vi har altid fået meget god betjening på stedet. Der er altså MANGE gode grunde til at besøge Ravelinen .

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lotte R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2021 fra mobile enheder

God og velsmagende mad i hyggelige omgivelser, behagelige og professionel betjening. Så absolut et besøg vær, om det er familie, venner og/eller forretning ;-)

Dato for besøg: august 2021
Tak, frydendals
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 fra mobile enheder

Besøgte restauranten med min familie fra USA, som ønskede middag på en restaurant med dansk menu. Maden var virkelig lækker, danske retter uden at være ‘ kedelige’. Servicen var endnu bedre. Den søde tjener kom af sig selv med engelske menuer, var helt med på at nogle i selskabet ønskede at dele retterne og kom med ekstra tallerkener. Der kom også øl smagsprøver, så den rigtig øl kunne vælges, da typerne var ukendte for nogle.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, L9351ZFtinam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Ravelinen, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Ravelinen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering