Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vores halvårlige konsulenttræf”
Anmeldelse af Restaurant Ravelinen

Restaurant Ravelinen
nr. 76 af 2.828 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 12 $ - 35 $
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken, Familier med børn
Spisemuligheder: Efter lukketid, Levering, Udendørsservering, Reservationer, Takeaway
Kvarter: Christianshavn
Anmeldt 29. juni 2020

Stedet er centralt beliggende, og vi fik den bedste plads ved et bord med udsigt til voldgraven. - Ellers var der tale om lange borde med glade mennesker med et ret højt samtalestøjniveau. - De lange bord giver ikke megen mulighed for private samtaler.
Pæn og venlig betjening. Den lille frokostplatte var af udmærket kvalitet.
Der er ikke umiddelbart tale om et sted kendetegnet ved hygge og atmosfære
Min samlede vurdering er sat i relation til det lidt vel høje prisniveau

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, flemmingriget
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (429)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

19-23 af 429 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2020

Vi var 5 personer ude at spise en arbejdsfrokost sammen. Maden var fantastisk god og der var noget for enhver smag. Stedet er hyggeligt indrettet og personalet meget serviceminded. Alt i alt et rigtigt godt sted som jeg kan anbefale.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, louisejB5635VB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Jeg har besøgt Ravelinen flere gange og senest i juni 2020 til frokost. Maden er skøn; klassisk men på ingen måde gammeldags. Gode råvarer, som er særdeles veltilberedte. Man bliver mæt og meget glad. Stedet ligger meget charmerende placeret ved Christianshavns voldgrav med en fin udsigt til fuglelivet. Betjeningen er meget opmærksom, smilende, nærværende og service-orienterede. De fortjenerbestemt ros. Alt i alt bare et rigtigt godt bud på at blive forkælet til frokost.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lotte R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

Dejlig oplevelse med lækker mad, sød professionel betjening.
Hyggelig historisk stemning og en dejlig udsigt.
Frokosten fik en perfekt afslutning med en tur i cykeltaxa i det
charmerende område.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, carsno01
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020

Den 5/6 var vi et selskab på 8, som nød godt af den vidunderlige mad, og det lækre vinkort på Ravelinen......................og fremfor alt den super gode service/betjening som vi fik.
De nyrenoverede lokaler er virkelig indbydende, og specielt akustikken/lydniveauet er velfungerende, så oplevelsen bliver endnu bedre.
Tak for mad :-)

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, slyng22016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Ravelinen, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Ravelinen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering