“Aldrig igen”
Anmeldelse af Kafe Kapers

Kafe Kapers
nr. 1.757 af 3.639 Restauranter i København
Prisklasse: 89 kr. - 225 kr.
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad
Kvarter: Østerbros
Beskrivelse: Kafe Kapers har en fantastisk beliggenhed, lige op ad Parken, samt fælledparken. så skal du til koncert eller ind for at se fodbold, så kom da forbi, og nyd en af vores fantastiske burgere. Skal du i Fælledparken med familien, så servere vi børnevenlige retter, samt har det venligste personale som vil tage sig af jer. Vores udendørs areal gør os til et fantastisk sted at nyde et koldt glas vin når solen er oppe.
Anmeldt 6. oktober 2023

Virkelig ærgerlig oplevelse.. to tjenere, total uden mimik eller øjenkontakt. Vi måtte rejse os for at blive betjent. Vi bestilte pariserbøf og en burger - blev spurgt til hvordan pariserbøffen skulle steges - medium. Da maden endelig kom bestilte vi et glas rødvin til. Begge bøffer var helt gennemstegt, og min mand sendte pariserbøffen retur. Kartoflerne til burgeren sejlede i olie (ikke pesto). Da pariserbøffen kom retur var den også gennemstegt, men vi beholdte den da vi ikke gad at vente mere. Først da vi begge var færdige med at spise kom vores rødvin - efter at vi havde mindet begge tjenere om det.
Alt for dyrt til den lave standard. Det eneste der efterhånden spiller, er beliggenheden.

Dato for besøg: oktober 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, RikkeVerstappen89
Kathrine F, Andet hos Kafe Kapers, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. oktober 2023

Kære Rikke
Tak for jeres besøg og din anmeldelse.
Vi er kede af at læse om jeres oplevelse hos os.
Det er bestemt ikke sådan vores service samt madoplevelse skal være hos os.
Vi beklager meget.
Vi vil meget gerne straks følge op på dette med vores kære personale, så det ikke sker igen.
Derfor håber jeg, at du vil sende os en mail på info@kafekapers.dk ATT: Kathrine og fortæller os, hvilken dato og ca. tidspunkt for besøget.

Igen vi beklager.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 30. maj 2023

Vi besøgte stedet til frokost kl 13 med datter, svigersøn og barnebarn på 6 mdr. Stedet virkede tiltalende. Meeen vi blev glemt for bestilling, tog 15 min; derefter gik der 45 min inden maden kom. Derudover så tilbyder menukortet ikke ret meget til frokost for vegetarer, laktose intollerante. Der er een vegetar ret, men den kan først bestilles efter kl 16! . Personalet var imødekommende og hjælpsom omkring laktose itolerancen.
Maden var fin da vi endelig fik den.

Dato for besøg: maj 2023
Tak, Henning A
Kathrine Fløe, Andet hos Kafe Kapers, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. juni 2023

Kære Henning
Tak fordi at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Vi beklager meget, at I blev glemt ved bestillingen og den lange ventetid.
Dette vil vi følge op på med personalet.
Vi beklager, hvis der ikke lige var en vegetarret efter jeres smag. Vi tilbyder ellers vores smørrebrød med avocado, salat med grillede portobellosvampe eller vores avocadosalat, sandwich med portobellosvampe, pasta pesto, pasta penne eller tomatsuppe - men ja, der er laktose i, det er selvfølgelig korrekt. Dette vil jeg tage videre til køkkenet.

Send os gerne en mail på info@kafekapers.dk ATT: Kathrine, så vil vi gerne sende en mere personlig beklagelse for ventetiden og at I blev glemt.

Anmeldt 22. april 2023

Denne beværtning får desværre præmien for den absolut dårligste service i årtier. Næsvis og flabet tilgang til sine kunder, slæb betjening og en uhøflig tone. Det var første og sidste besøg.

Dato for besøg: april 2023
1  Tak, jonasp264
Anmeldt 15. april 2023

Kun beliggenheden er i top.

Smørebrød af ringe kvalitet på høj pris. Kedelige og smagen var som fra en vakuumpakket fra tulip. Hønsesalaten var hakket til ukendelighed, og smagte mest af syrlige svampe.

Langsom betjening, uden smil.

Alt i alt en kedelig omgang- det eneste positive er beliggenheden, når man lufter et ældre familiemedlem fra plejehjemmet i nærheden. -måske plejehjemmets mad havde været bedre og en mere positiv oplevelse.

Spiser der ikke igen

Dato for besøg: april 2023
Tak, Heidi S
Kathrine Fløe, Andet hos Kafe Kapers, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. april 2023

Kære HeidisX6273WS

Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Det er normalt ikke den feedback vi får for vores mad, så dette vil vi straks følge op på med køkkenpersonalet.
Vi beklager meget, hvis vi har fejlet!
Vi vil selvfølgelig også følge op på servicen med vores personale. Vi ønsker ikke at køre service uden smil.

Jeg vil meget gerne sende dig en mere personlig beklagelse.
Hvis dette kunne have interesse, så håber jeg at du vil sende os en mail til info@kafekapers.dk ATT: Kathrine.

Igen vi beklager for jeres oplevelse hos os.

Anmeldt 21. januar 2023 fra mobile enheder

En råkold lørdag kom vi forbi tre styks og fik frokost

Den mindste i selskabet valgte pandekager med sirup, der godt kunne have trængt til en kærlig hånd med lidt bær til….han bar nu glad nok

To Cæsar salat blev det også til. Sjovt nok havde de ikke såret de små kyllingestykker i små tern. Fint nok. Dressing var der ikke kælet for, der var ingen smag i den - end ikke lidt syrligt.

Brød tilbehør var ok, men server nu rigtig smør som ikke er frossent hårdt som sten.

Betjening var venlig og hyggelig.

Maden bar overprised i forhold til kvalitet.

Ed ikke om gæster var syge eller lign, men toilet var u ulige at komme ind på. Ventede 10 min foran to lukkede toilet døre og ingen kom ud. Mystisk

Dato for besøg: januar 2023
Tak, A-Anmelder

Rejsende, der kiggede på Kafe Kapers, kiggede også på

København, Sjælland

Østerbro, Region Hovedstaden

Har du været i Kafe Kapers? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering