Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke corona hensyn”
Anmeldelse af Restaurant Komplet

Restaurant Komplet
Reservér bord
2
tor. 26/11
20:00
nr. 23 af 2.806 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 27 $ - 48 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Cafe med dansk mad, brunch, frokost og aftensmad...
Anmeldt 2. september 2020 fra mobile enheder

Tager ikke afstandskrav ift corona alvorligt. Vi var 14 personer - sad helt tæt, og på vores kommentar til mgl plads, fik vi at vide at man må jo være 500 samlet ét sted - man behøver ikke længere holde afstand! Ej ansvarligt nok. Maden var fin.

Dato for besøg: september 2020
Tak, HanneHoeck
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
juliaR4735, Direktør hos Restaurant Komplet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2020

Dette er en meget grov påstand vi overhålder en ver regel . vi må have 28 gæster men vælger kun at have 26 . I hade ver sin plads og mere en 1 meter til det næste bord det er den eneste regel vi har som restaurant ud over håndsprit . I var 14 gæster i 1 lokale på 32 kvm, og nej der skal ikke være 1 meter mellem ver gæst . Det er mere skræmene at i vælger at blive selv om i tror reglerne ikke overholdes . Lad vær med at digte dine egne regler vi bliver konstant kontroleret og bøderne er ikke små.
I øvrigt var det den første gæst dame fra jeres selskab som bed tjener at sætte borderne sammen. Spørg hende om det.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (470)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 470 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

Fin lille restaurant på Store Kongens Gade til yderst rimelige priser for deres lækre mad. Jeg fik carpaccio og grill and surf bøf. Begge dele virkelig veltilberedt. Tjeneren var også sød og meget imødekommende. Hvis man vil sidde ude er det på fortovet, også er der lidt larm fra vejen, men jo også lidt liv at følge med i under måltidet.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Gunhildbrynning
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 fra mobile enheder

Vi bruger ofte Tripadvisor til at finde ikke mainstream spisesteder. Denne gang blev vi heller ikke skuffet.
Et spisested med god kvalitet og en sublim service som klart kan anbefales.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Torben K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 fra mobile enheder

Dejligt sted, skøn mad, god service og absolut et sted der er værd at komme igen!
Absolut god service

Dato for besøg: juli 2020
Tak, vibekebagge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
juliaR4735, Direktør hos Restaurant Komplet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. juli 2020

Tusind tak kære gæster♥️

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. juni 2020 fra mobile enheder

Super lækker mad. Meget fair priser trods lokaliteten... Vild god service af ejerne selv. Mere autentisk sted finder du ikke. Her er stamgæst stemning midt i hjertet af København... som ellers kun ses i provinsen... maden er helt i top... frisk og lækre råvarer... kvalitet hele vejen igennem... og der kræses om alt.. kommer helt sikkert igen ❤

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Sommerviola
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Komplet, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Komplet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering