Jeg kan godt se at jeg skulle have tjekket her først, inden jeg havde bestilt plads til min 50 års fødselsdag på Færgekrogen i Tivoli, det er klart min egen fejl.
Jeg havde bestilt til 16 personer kl. 19 d. 8. april som var min fødselsdag og som var Tivolis første åbningsdag. Bestillinger over 8 personer skal foregå pr. E-mail og jeg havde flere gode skriv sammen med Danni Frederiksen.
Vi var alle på plads på dagen kl. 19, men der går alligevel 15-20 min før de kommer efter bestilling på drikkevare. Maden var bestilt på forhånd, skriftligt, på E-mail men klokken bliver 20:08 før maden bliver sat på bordet.
Maden var for mange direkte kold, altså ikke sådan lun men KOLD, som om den havde stået 20 minutter og ventede. To af mine gæster valgte at sende deres kolde Wienerschnitzel retur, fik rimeligt hurtigt noget nyt retur som så til gengæld var sejt.
Som sagt var der blevet bestilt på forhånd pr. e-mail og bestillingen var blevet godkendt – alligevel så bliver der leveret forkert til flere af mine gæster.
Jeg tror dog næsten det værste var, at da en af mine gæster spørg tjeneren hvordan hun syntes mad ser ud, svare hun: ”Det ser da ikke så appetitligt ud”, vender sig om og går sin vej !!!
Hvad jeg lige kan se, så er Færgekrogen vist den dyreste restaurant i Tivoli, så denne oplevelse er helt uacceptabel.
Denne oplevelse koste mig så kr. 5394,-
Jeg har nedskrevet hele vores oplevelse til Færgekroen på 1½ side – dette har Færgekrogen her en uge efter ikke valgt at svare på.
Eneste grund til at Færgekroen får 2 cirkler er at flere af mine gæster fortalte at deres øl smagte virkelige godt og at en sagde at hun havde fået en virkelig god Grillet oksemørbrad.