Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow!”
Anmeldelse af Al-Diwan

Al-Diwan
Reservér bord
2
fre. 18/9
20:00
nr. 283 af 2.828 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 25 $ - 91 $
Køkkener: Indisk, Pakistansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Imponerende mad! Et væld af smage, mørt og saftigt kød i alle retter. Klart et sted vi kommer tilbage til.

Dato for besøg: januar 2020
4  Tak, Christianlaessoe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (198)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 198 anmeldelser

Anmeldt 11. december 2019 fra mobile enheder

Jeg må sige, at spise her, var udover det sædvanlige. Rigtig god mad og servering. Søde og rare værter, gode omgivelser midt på Vesterbrogade

Dato for besøg: december 2019
3  Tak, danhenriksen1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. december 2019 fra mobile enheder

Endnu engang lækkert mad og fantastisk betjening - der er bare ikke noget at sætte fingeren på. Grillet lam og den uundgåelige butter chicken - så lært og velsmagende

Dato for besøg: december 2019
4  Tak, 526ingerj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2019 fra mobile enheder

Anden gang vi besøger Al-Diwan og det fortrød vi ikke. Rigtig lækker og meget smagfuld. Rigelig mængder og med mulighed for at få mere. Hyggelig atmosfære og venlige og opmærksomme tjenere. Kan helt klart anbefales

Dato for besøg: oktober 2019
3  Tak, 816oleb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019

Det er Indisk/Pakistansk (Mogulsk) inspireret mad. Jeg spiste der tirsdag denne uge og har netop bestilt bord til næste uge.
Pris og kvalitet er samstemmende. Pil op til serveringen.
Styrkeskalaen: Medium er ikke for stærk til danske ganer. Er jeg modig prøver jeg stærk næste gang.
Kingfisher øllen fra Bangalore er en premium pilsner, der går godt til maden.
Toiletter rene og pæne.

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
3  Tak, 913pr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Al-Diwan, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Al-Diwan? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering