Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækre salater.”
Anmeldelse af Madglad

Madglad
Prisklasse: 4 $ - 8 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Vesterbro
Beskrivelse: Madglad er en lille lokal virksomhed på Vesterbro der serverer sund og velsmagende mad. I cafeteriaet på Eskildsgade kan man både tage maden med hjem eller spise den på stedet. Vi har hver dag en ny dagens ret, samt salater og vegetariske retter.
Anmeldt 6. juli 2016

Altid rart at komme ned i madglad. Man bliver mødt af venlige mennesker og skøn mad. Hvis du vil have god mad for et mere end acceptabelt beløb, så er Madglad det helt rette sted at komme.
I det du træder ind i Madglad, så bliver dine øjne mødt af skønne farver og suveræn indretning. Forestil dig din mormors kolonihavehus midt på Vesterbro.
Hver gang jeg går ud af døren fra Madglad siger min underbevidsthed, at jeg bliver nødt til at komme tilbage den næste dag og den næste dag....

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, Christian N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (188)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

14-18 af 188 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2016

Jeg har besøgt Madglad flere gange. Menuen ændrer sig hele tiden, så der er altid nye oplevelser i vente. Maden er altid lækker uanset dagens udvalg og salaterne er altid friske og findes i et bredt sortiment, det skal især fremhæves at de lækre varianter går langt udover "grøn salat og dåsemajs" som man finder mange steder.

Dato for besøg: maj 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, August V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2016

Flink betjening, meget rimelige priser, altid god kage og så minder spisestedet lidt om et fritidshjem (på den gode måde). Win!

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, 160tinej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2016 fra mobile enheder

De har altid et rigtig godt vegetarisk måltid, specielt salaterne er jeg stor fan af. Man går ikke derfra sulten. Desuden er stemningen og konceptet vildt hyggeligt.

Dato for besøg: juni 2016
1  Tak, Julieandreaherminge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2016 fra mobile enheder

Bedste billigste grønneste sted i byen - jeg besøger MadGlad flere gange hver måned og går altid tilfreds og glad hjem med et smil på læberne

Dato for besøg: maj 2016
1  Tak, Freja Ville Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Madglad, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Madglad? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering