Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza, for lidt pladser udenfor!”
Anmeldelse af Pizza Huset

Pizza Huset
nr. 569 af 2.804 Restauranter i København
Prisklasse: 7 $ - 12 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 2. august 2020

Rigtig dejlige pizzaer lavet på original italiensk måde.... skøn atmosfære! Vi savnede flere siddepladser udenfor pizzeriaet ..men indtil kl. 20.00 kan man sætte sig i den dejlige Kongens Have ☘️

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Jens B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 48 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2019

De må have fået en ny ejer, deres pizzadej som var et af deres kendetegn smager nu som en billig shawarma pizza. Købte so pizza som begge skuffede og ikke blev spist op

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Jonashw1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. maj 2019

Udefra ser stedet ikke ud af noget særligt - faktisk nærmest tværtimod. Og indenfor er der bare et lille lokale med køkken og en smal hylde langs den ene væg, hvor man kan stå og spise sin lækre pizza på vejen videre.

Hvis man vil sidde ved et bord med ternet dug og stearinlys, så er det altså ikke lige her. Men hvis man bare skal have en rigtig god pizza i en fart, så er man kommet det rette sted.

Jeg bestilte en nr. 12 Primavera, som er en såkaldt hvid pizza med frisk bøffelmozarella, parmaskinke, cherrytomater, parmesan og ruccola. Pizzaen kom forholdsvis hurtigt - og den var rigtig god med tynd bund og rigtig god kvalitet råvarer. Meget velsmagende - og blandt de bedste, jeg nogensinde har smagt. Bunden var rigtig lækker, nærmest lige på grænsen til at være underbagt uden at være det, men yderst delikat! Og denne himmerigsmundfuld var alle de 72 kr værd.

Der er en god stemning og godt humør i køkkenet, og der kommer konstant en masse glade mennesker forbi for at få en pizza eller en sandwich til at spise langs væggen eller tage med hjem. Kan anbefales!

Dato for besøg: maj 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, nielsmartin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. december 2018

Virkelig god pizza der serveres hos Pizza Huset. Udefra virker det som et lille sted, men det viser sig at stedet fokuserer på ægte italienske traditioner. Det eneste sted jeg har fået ligeså god pizza er i Italien - og det siger alt!

Dato for besøg: december 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, simonher88
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2017 fra mobile enheder

....som tilmed har en super fin størrelse. Lækker dej og dejligt friskt tilbehør. Super smag og rigtig god service/betjening.

Dato for besøg: december 2016
Tak, jeabri
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Pizza Huset, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Pizza Huset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering