Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utroligt Price brd vil lægge”
Anmeldelse af Price's diner

Price's diner
nr. 1.493 af 2.811 Restauranter i København
Prisklasse: 16 $ - 29 $
Kvarter: Det indre Vesterbro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Vesterbro
Anmeldt for 5 uger siden fra mobile enheder

Utroligt Price brd vil lægge navn til dette, med deres holdning til mad. Tæt på uforskammet....dyrt og ringe.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Peter251008
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (263)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 263 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020

Rigtigt god oplevelse, super sødt og venligt personale. Som helt klar var til 5 stjerner. Maden var godkendt og smagte rigtigt godt.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Patrickbstry
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020

Bestilte en beef n fries, kødet skulle være rosa stegt efter menu kortet, men det var stegt fuldstændigt dødt, kedelig og grå, der var peber sauce til, kedelig og helt uden smag.
Der blev også bestilt Chili con carne, den var ikke god, den hjemme lavede er meget bedre.
Så det var en skuffelse at spise her og de ved godt hvad pris, de vil have.
Som man siger, vi har spist her 3 gange, første, sidste og eneste.

Dato for besøg: august 2020
Tak, brovst
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 fra mobile enheder

God jævn burger og lidt kedelig Cæsar salat.
Rigtig gode pommes fritter.

Lidt hypet.
Hvis vi ikke kan finde andet, vil vi vælge restauranten igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, denmark-martin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Tirsdag den 28. juli spiste min mand og jeg middag hér i Tivoli. Min mand fik en ok burger, men jeg fik det værste måltid, jeg længe har fået: Et friturestegt og tørt stykke torsk (formodentligt taget direkte op fra fryseren) med pommes frites og en stor skål meget slatten salat. (Jeg måtte skære det tykke lag af torskens panering af, og salaten lod jeg stå).

På restaurantens hjemmeside står der ellers: "Ligesom i de øvrige restauranter, går vi i dineren meget op i de gode råvarer og den gode smag ...". Vi er ellers vant til at spise lækker mad på de øvrige restauranter, så vi kan slet ikke forstår, at Brøderne Price vil lægge navn til sådan en omgang. Her kommer vi ikke igen.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Charlotte-Sten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Price's diner, kiggede også på

København, Sjælland
 

Har du været i Price's diner? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering