Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God jævn burger og lidt kedelig Cæsar salat”
Anmeldelse af Price's diner

Price's diner
nr. 1.549 af 2.806 Restauranter i København
Prisklasse: 16 $ - 30 $
Kvarter: Det indre Vesterbro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Vesterbro
Anmeldt 5. august 2020 fra mobile enheder

God jævn burger og lidt kedelig Cæsar salat.
Rigtig gode pommes fritter.

Lidt hypet.
Hvis vi ikke kan finde andet, vil vi vælge restauranten igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, denmark-martin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (264)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 264 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Tirsdag den 28. juli spiste min mand og jeg middag hér i Tivoli. Min mand fik en ok burger, men jeg fik det værste måltid, jeg længe har fået: Et friturestegt og tørt stykke torsk (formodentligt taget direkte op fra fryseren) med pommes frites og en stor skål meget slatten salat. (Jeg måtte skære det tykke lag af torskens panering af, og salaten lod jeg stå).

På restaurantens hjemmeside står der ellers: "Ligesom i de øvrige restauranter, går vi i dineren meget op i de gode råvarer og den gode smag ...". Vi er ellers vant til at spise lækker mad på de øvrige restauranter, så vi kan slet ikke forstår, at Brøderne Price vil lægge navn til sådan en omgang. Her kommer vi ikke igen.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Charlotte-Sten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 fra mobile enheder

Hyggeligt sted men ikke rosastegt beef. Stegen var langtidsstegt men lidt for lang tid for det var medium roast ikke rosastegt som menukortet sagde. Eller ok. Pebersovsen var rigtig god.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, 963s_renh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Blev budt inden for, på Engelsk, hvad er det for en omgang snobberi og knæfald for det engelske. VI lever og bor i Danmark, så talt dansk elller forsvind.
Har tjenerne ikke situationsfornemmelse,
Vi er danske og taler til daglig dansk. Vi kan godt forskellige sprog til perfektion, men nu har vi fået nok af denne restaurants knæfald for det engelske. TAL DANSKog stik fingeren i jorden om hvem i handler med.
Fordi man har et navn viA TV og den kulørte presse, skal man ikke tro at man kan tillade sig alt.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, stenm2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 fra mobile enheder

Var inde for at får en Gin Tonic, den manglede dig Gin som vi påpegede til tjeneren, men det blev forbigået i stilhed
HOLD JER VÆK, det er sgu under al kritik, vi føler os i den grad røvrendt

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Los N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Price's diner, kiggede også på

København, Sjælland
 

Har du været i Price's diner? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering