“Sprang over hvor gærdet er lavest”
Anmeldelse af Restaurant Vita

Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Indre By
Anmeldt 7. august 2021

Havde købt billet til Perriers Muslingefestival. Vita var en af mulighederne. Meget engageret velkomst - yes vi følte os hjemme på dette historiske sted. Vi var 3 personer i selskabet. Men herfra var skuffelserne større end glæderne.

Vita - hvorfor var det nødvendigt at servere 2 Perriers og 2 frites og ikke til 3 kuverter? Dette og næsten 40 minutters ventetid på maden kombineret med en lidt passiv og uengageret tjener medfører I kun får 3 stjerner - muslingerne var nemlig fortræffelige og trækker oplevelsen op trods alt.

Dato for besøg: august 2021
1  Tak, TJGuldhammer
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 4. august 2021 fra mobile enheder

God mad - hyggeligt sted - men manglende service. Vi ventede på maden, fik ikke de drikkevarer vi havde bestilt, der blev ikke ryddet af og skulle ad flere omgange bede om regningen. Tænker service niveauet er meget afhængig af tjeneren, da andre fik serveret før os på trods af de kom senere og de fik skænket et reelt glas vin og ikke blot den mundfuld vi blev serveret på bunden af glasset…
Men god mad og vin.

Dato for besøg: august 2021
1  Tak, 425rikkee
Anmeldt 21. juli 2021 fra mobile enheder

Vi ventede rigtig rigtig rigtig længe. Da maden kom. At det ok .
Det ville have været fint med nogen puder st sidde på eller nogen tæpper. Da vi sad uden for

Dato for besøg: juni 2021
1  Tak, 570trineh
Anmeldt 19. juli 2021

Havde den aller mest dårlig oplevelse med restaurant deres persillesovs var så frygteligt at maden var uspiselig jeg ringer ind for at brokke mig og tjeneren benægter at sovsen er dårlig hvor lidt efter samtale wolt Ville de gerne refundere 40 kr. for sovsen det mener jeg er forrykt da du ikke kan spise stegt flæsk uden sovs tjeneren var uforskammet der jeg fik fati ham Benægter han bare alt for de alle de andre gæster havde jo synes at sovsen var så god skal lige siges at jeg selv er kok. Så jeg vil aldrig nogensinde anbefale nogen at overhovedet sætte deres fødder på dette sted

Dato for besøg: juli 2021
2  Tak, BueD1
Anmeldt 13. juli 2021

Jeg havde købt en deal til restauranten.

Jeg har hørt fra flere, at de har rigtig god mad.

Jeg blev ikke skuffet. Jeg havde bestilt 2 stykker smørrebrød. Jeg bestilte en fiskefilet og et stykke med flæskesteg.

Fiskefiletten var varm da den kom. Den var frisk.

Flæskestegen. 3 stykker flæsk på et halvt stykke rugbrød. Og flæske sværen. Ja de var sprøde.

Det kan anbefales.

Dato for besøg: juli 2021
    • Mad
2  Tak, kurtn569

Rejsende, der kiggede på Restaurant Vita, kiggede også på

Har du været i Restaurant Vita? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering