Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad til fornuftige priser.”
Anmeldelse af Restaurant Vita

Restaurant Vita
Reservér bord
2
lør. 8/8
20:00
nr. 218 af 2.828 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 25 $ - 100 $
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Indre By
Anmeldt for 5 uger siden fra mobile enheder

God mad til fornuftige priser. Lokalerne er så flotte! Personalet er venligt og sørger godt for deres gæster.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 219KImB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (552)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 552 anmeldelser

Anmeldt 30. maj 2020 fra mobile enheder

Meget venligt personale på det lille torv i St.Kongensgade. Fine stole og tæpper men var lidt skuffet over smørrebrødet ! Måske er det bedre at tage en af de varme retter.

Dato for besøg: maj 2020
Tak, 594lenat
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2020 fra mobile enheder

Utrolig hyggelig og meget autentisk restaurant på St. Kongensgade. Interiøret er fra 1660erne, her lå Kongelig Hofapotek. Frokostmenuen lød bla. på hummer-hotdog, som smagte rigtig godt. Hertil drak vi Grimberger øl (halv liter) og Linje akvavit.(4cl). 500 kr. Den kongelige garde kom også lige forbi. En herlig frokost som varmt kan anbefales.

Dato for besøg: februar 2020
Tak, Pernille2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. december 2019

Det er første gang vi besøgte restaurant Vita men ikke den sidste og selvom pladsen og garderoben i indgangen var lille lykkedes det at få tøjet hængt op. Vi blev mødt og betjent af søde og opmærksomt personale. Maden var lækker og blev serveret i et rimeligt tempo. Alt i alt en positiv oplevelse.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Carsten J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. december 2019 fra mobile enheder

Man kommer ind og bliver med det samme budt velkommen med et smil og venlighed. Den stemning der er på Vita er uden lige. Maden jeg fik var utroligt lækkert og mine venner roste også alt det mad de fik! Helt igennem en lækker oplevelse!!!

Dato for besøg: december 2019
Tak, kristiandallj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Vita, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Vita? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering